Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Test w wojsku
freaky • 2019-02-16, 12:32
Uznałem, że pomimo zainwestowanych kilku lat życia i ponad 40k na rzecz studiów, zrobię coś totalnie poj🤬ego i pojdę do wojska
14 lutego miałem pierwsze testy. Najpierw refleks. Następnie badanie osobowości, temperamentu, zachowania i ogólna sprawność umysłowa- o dziwo wszystko przeszedłem pomyślnie Pozostała tylko rozmowa z psychologiem, zwykła formalność. Po serii pytań o motywację, ale i nie tylko, powoli zbliżałem się do celu odpowiadając z pewnością i urokiem Clinta Eastwooda, a w każdym razie tak mi się wydawało. Już witalem się z gąską, gdy na odchodne pani poborowa wspomniała o walentynkach i wywiązało się mniej więcej taki oto p🤬lenie:

-No to spokojnych Walentynek, Panie freaky.
-Będą spokojne, bo spędzę je sam.
-Ale chyba niedługo, bo jak to mówią "za mundurem, panny sznurem".
-Gdyby o to mi tylko chodziło, to poszedłbym na marynarza
-Dlaczego?
-No wie Pani, "kobieta w każdym porcie". Hehe.
-No tak, ale podobno kobieta na pokładzie przynosi pecha.
-Dlatego powinny pracować w kambuzie. Hehe.
-W czym?
-No w kambuzie. Takiej kuchni pod pokładem.

Nagle przestało być miło, intymnie i zrobiło się formalnie. Rozmowa nieco się przedłużyła i zaczęła przypominać kolejny test. Moje słowa i wyjaśnienia odbijały się od ściany, a sam zacząłem się pogrążać gdy punktowała moje odpowiedzi w teście charakterologocznym i konfrontowała z rozmową, tą luźną. Czaicie k🤬a. Przez swoją dumę uj🤬a mnie za zwykłe seksistowskie żarty... Składam odwołanie.
Zgłoś
iShaman 2019-02-16, 12:39 10
Pewnie miała okres i myślała, że powiesz jej że dobry marynarz to i po morzu czerwonym przeplynie... Lol
Zgłoś
Halman 2019-02-16, 12:40 24
historia dla dobrego kumpla który cię obudzi słowami: "ej, stary, pobudka, zesrałeś się.... "
Zgłoś
1nsecure 2019-02-16, 13:26 42
Jak się jest debilem bez instynktu samozachowawczego to może i lepiej, że cię oblała.
Zgłoś
Ronoaro 2019-02-16, 14:59 3
Opuściłeś gardę, dostałeś gonga, było liczenie. Może kiedyś rewanż.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Rozjebie 2019-02-16, 16:32 2
Czyli już po zakończeniu regulaminowego testu/rozmowy, zaczęła przeprowadzać kolejny/dodatkowy? Czemu nie wyciągnąłeś telefonu i nie zacząłeś jej nagrywać?
Zgłoś
freaky 2019-02-16, 18:35 5
Coordinator napisał/a:

Czyli już po zakończeniu regulaminowego testu/rozmowy, zaczęła przeprowadzać kolejny/dodatkowy? Czemu nie wyciągnąłeś telefonu i nie zacząłeś jej nagrywać?

Telefony zostawia się w skrzynce depozytowej. Zresztą była desygnowana do tego, by wyłapać jakieś nieścisłości, które rzecz jasna działają na niekorzyść rekruta, a to dość subiektywna ocena i pewnie nic bym nie zdziałał
Ronoaro napisał/a:

Opuściłeś gardę, dostałeś gonga, było liczenie.

Tak właśnie czułem, że wystarczyło przyp🤬olić.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2019-02-16, 19:22 7
haha k🤬a co za ironia losu, jeszcze całkiem niedawno trzeba było kombinować żeby nie pójść na dwa lata w kamasze za damski c🤬j bo żołd starczał na jedno najtańsze wino paczkę fajek i pestki, a teraz trzeba nieźle się nakombinować żeby wzięli w te kamasze

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
tepad.no 2019-02-16, 20:01 2
Trzeba było powiedzieć, że chodzi o "cum w buzie" . Od razu zrobiłoby się weselej.
Zgłoś
JURNADZIDA 2019-02-16, 23:08 25
Tyle właśnie warte są te Twoje prywatne studia za 40 tysięcy, że musiałeś się prosić o pracę w Wojsku Polskim a i to sp🤬oliłeś bo zacząłeś swoje mądrości Pani psycholog przedstawiać... Do zobaczenia w "maku" Panie magister !
Zgłoś
~Velture 2019-02-16, 23:34 12
40k w studia... uhuhuhuhu... studiowałeś krzakoterapię na Barbadosie czy na kursach policealnych kosmetologię w prywatnej wyższej szkole tańca i śpiewu wieczorowo?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
WIEWIORa 2019-02-17, 8:37 4
Leciała na Ciebie! A ty ją wk🤬iłeś.
Zgłoś
K................a 2019-02-17, 8:45 4
W sumie to przy składaniu odwołania, może napisać że go molestowała. Bo te panny sznurem za mundurem to wyjątkowo seksistowskie stwierdzenie.

Tyle że wtedy się dowie że to była część testu i uja ugra. Psycholodzy tak często podpuszczają. Oficjalna rozmowa skończona teraz gadamy poza kamera, i wtedy sie może pacjent wysypie.

A za studia przreplacicles jeżeli nawet tyle sprytu cię nie nauczyły.
Zgłoś
ellsworth 2019-02-17, 9:50 3
Uj🤬a cię za nieskończoną głupotę! Njapier wyp🤬alasz 40 k na studia, które ci po nic, a potem walisz na rozmowie kwalifikacyjnej seksitowskimi żartami. Idiotów w wojsku nie potrzeba. Wystarczy, że nim zarządzają.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2019-02-17, 9:57 5
Dlatego jak miałbym firme nigdy nie zatrudniłbym kobiety. W kwestiach technicznych nie sa fachowcami i nie beda, wszedzie zaś roszczeniowość i wymagania jakby pracowały tak samo jak facet na ich stanowisku.

miejsce kobiety jest w kambuzie.

Cytat:

40k w studia... uhuhuhuhu... studiowałeś krzakoterapię na Barbadosie czy na kursach policealnych kosmetologię w prywatnej wyższej szkole tańca i śpiewu wieczorowo?

Przecież to normalna cena za jakieś dobre studia techniczne na PWr, PW, AGH. pw.edu.pl/Studenci/Regulaminy-i-oplaty

Policzmy:
Mechatronika: AiR 3200zł za semestr.
1 stopień:
7 x 3200= 22 400zł za I stopień

2 stopień Elektryczny: Elektrotechnika:

4 x3100 (o ile dobrze pamiętam na PW zaoczne trwają 4 lata na elektrycznym) : 12 400zł za 2 stopień

Następnie dodajmy 1 podyplomówkę, w celu wyrobienia podstaw pod specjalizacje, powiedzmy Energetyka jądrowa, bo chce po automatyce zająć się tym, ETK daje mu spore podstawy z przemian energii.
6300zł

I kurs angielskiego 2000zł.

I masz wykształcenie za 43k i cyk, można można
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie