Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:11
zwierzak30 2025-10-02, 7:28
Jakby to był ahtung. To może?
Zgłoś
smc 2025-10-02, 7:55 2
Będzie mu trzepał lewą ręką.
Zgłoś
ungubungu 2025-10-02, 8:10 1
Wybuch takiej piłki może zabić!

Na przykład muchę.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-10-02, 8:32 15
Puste łby powinni sobie napompować, a powietrze nabijać poprzez zwieracz, doodbytniczo.
Zgłoś
pfefe 2025-10-02, 10:12 5
Prawostronny ubytek słuchu 20% i tinitus
Zgłoś
kamilja 2025-10-02, 10:20 1
Stockton Rush też robił na początku różne eksperymenty ale w porę dał se spokój
Zgłoś
Canton 2025-10-02, 10:24 2
ungubungu napisał/a:

Wybuch takiej piłki może zabić!

Ale i tak uczucie pewnie takie samo jak oberwać z liścia od Pudziana.
Zgłoś
inzGamon 2025-10-02, 11:36 1
Canton napisał/a:

Ale i tak uczucie pewnie takie samo jak oberwać z liścia od Pudziana.

Nie inaczej.
W ub roku zaatakowało mnie koło od taczki w podobny sposób. Do kolejnego dnia miałem kłopot z czuciem w lewej dłoni.
Zgłoś
Geniusz 2025-10-02, 12:27 2
A ja spokojnie czekam na jakiegoś totalnego debila, który powie, że to AI, bo chłop siedzi w piwnicy i nigdy nie widział, jakie rzeczy na zewnątrz mogą się dziać 🤣
Zgłoś
multiple_sprzedam_pilnie 2025-10-02, 12:39 1
Zulu-Gula napisał/a:

Puste łby powinni sobie napompować, a powietrze nabijać poprzez zwieracz, doodbytniczo.

te zabawy miały zostać między tobą a twoim starym
Zgłoś
Bronchacz 2025-10-02, 13:08 12
Swego czasu pompowałem butelki PET 1,5 litra kompresorem wyprutym ze starej lodówki.
Sposób uszczelnienia tego wymagał trochę zachodu, ale efekty były naprawdę zacne.
Rozerwanie następowało przy ciśnieniu 22 - 25 atmosfer.
Oczekiwanie około 10 minut, gdyż bardzo wolno kompresorek takie ciśnienie wytwarza w układzie.
Nawet mój stary sąsiad - głuchy od urodzenia (!) - wybiegł przed dom, bo wyczuł jakoweś wibracje... 😁
Pies w panice chciał do budy uciec - lecz nie trafił idealnie w otwór i zaliczył plaskacza na ściance.
Polecam jeśli ktoś lubi takie klimaty - y...nięcie porównywalne z wojskową petardą zaczepną.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-10-02, 16:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jabollo 2025-10-02, 17:39 6
Geniusz napisał/a:

A ja spokojnie czekam na jakiegoś totalnego debila, który powie, że to AI, bo chłop siedzi w piwnicy i nigdy nie widział, jakie rzeczy na zewnątrz mogą się dziać 🤣

To AI jest.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-10-02, 17:45 2
Jabollo napisał/a:

To AI jest.

Haha też lubię drażnić takich yntelygentów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem