📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:11

Puste łby powinni sobie napompować, a powietrze nabijać poprzez zwieracz, doodbytniczo.
Stockton Rush też robił na początku różne eksperymenty ale w porę dał se spokój
ungubungu napisał/a:
Wybuch takiej piłki może zabić!
Ale i tak uczucie pewnie takie samo jak oberwać z liścia od Pudziana.
Canton napisał/a:
Ale i tak uczucie pewnie takie samo jak oberwać z liścia od Pudziana.
Nie inaczej.
W ub roku zaatakowało mnie koło od taczki w podobny sposób. Do kolejnego dnia miałem kłopot z czuciem w lewej dłoni.
A ja spokojnie czekam na jakiegoś totalnego debila, który powie, że to AI, bo chłop siedzi w piwnicy i nigdy nie widział, jakie rzeczy na zewnątrz mogą się dziać 🤣
Zulu-Gula napisał/a:
Puste łby powinni sobie napompować, a powietrze nabijać poprzez zwieracz, doodbytniczo.
te zabawy miały zostać między tobą a twoim starym
Swego czasu pompowałem butelki PET 1,5 litra kompresorem wyprutym ze starej lodówki.
Sposób uszczelnienia tego wymagał trochę zachodu, ale efekty były naprawdę zacne.
Rozerwanie następowało przy ciśnieniu 22 - 25 atmosfer.
Oczekiwanie około 10 minut, gdyż bardzo wolno kompresorek takie ciśnienie wytwarza w układzie.
Nawet mój stary sąsiad - głuchy od urodzenia (!) - wybiegł przed dom, bo wyczuł jakoweś wibracje... 😁
Pies w panice chciał do budy uciec - lecz nie trafił idealnie w otwór i zaliczył plaskacza na ściance.
Polecam jeśli ktoś lubi takie klimaty - y...nięcie porównywalne z wojskową petardą zaczepną.
Sposób uszczelnienia tego wymagał trochę zachodu, ale efekty były naprawdę zacne.
Rozerwanie następowało przy ciśnieniu 22 - 25 atmosfer.
Oczekiwanie około 10 minut, gdyż bardzo wolno kompresorek takie ciśnienie wytwarza w układzie.
Nawet mój stary sąsiad - głuchy od urodzenia (!) - wybiegł przed dom, bo wyczuł jakoweś wibracje... 😁
Pies w panice chciał do budy uciec - lecz nie trafił idealnie w otwór i zaliczył plaskacza na ściance.
Polecam jeśli ktoś lubi takie klimaty - y...nięcie porównywalne z wojskową petardą zaczepną.
Geniusz napisał/a:
A ja spokojnie czekam na jakiegoś totalnego debila, który powie, że to AI, bo chłop siedzi w piwnicy i nigdy nie widział, jakie rzeczy na zewnątrz mogą się dziać 🤣
To AI jest.
Jabollo napisał/a:
To AI jest.
Haha też lubię drażnić takich yntelygentów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie