podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
Dupa apud

jesteś trolem, wystarczy poczytać komentarze,
Anioł, wiem że trollowanie podnosi atrakcyjność strony, ale tak prostackie wpisy jak u tego, obniżają tylko poziom Sadola
nie ma już gimnazjów, za to niedługo pojawią się tutaj podstawowicze, jak w tym przypadku, a ponieważ jesteś adminem powiedz im niech sp🤬alają
podpis użytkownika
Zawsze stoi.komin321
Anioł, wiem że trollowanie podnosi atrakcyjność strony, ale tak prostackie wpisy jak u tego, obniżają tylko poziom Sadola
nie ma już gimnazjów, za to niedługo pojawią się tutaj podstawowicze, jak w tym przypadku, a ponieważ jesteś adminem powiedz im niech sp🤬alają
Mówię: Niech sp🤬alają!

podpis użytkownika

komin321
Nie rozumiem o co chodzi. Wymyśla sobie synonimy do słowa 'Polska' a Ty już, że jest prostakiem

Nie rozumiem o co chodzi. Wymyśla sobie synonimy do słowa 'Polska' a Ty już, że jest prostakiem![]()
weź nie p🤬l, bo stać Ciebie na więcej, nie jesteś idiotą
więc jak masz odpisywać bardziej się postaraj