Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Testament
~Velture • 2019-10-11, 12:40
Kiedy umrę chciałbym aby moje szczątki zostały rozrzucone przed sierocińcem by mój duch mógł wiecznie czuwać nad dziećmi. Poza tym nie chcę być skremowany.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Halman 2019-10-11, 12:47 6
chciałbyś? a kto ma być dysponentem twojego truchła? administracja sadistic? zdjęcia z rozrzucania tez mają być? ostanie tysiac piw dla rozdrobnionego liska? Po za tym nie chcę nic mówić ale to jebie jakimiś pokręconymi fantazjami pedofila...
Zgłoś
Byku35 2019-10-11, 13:03 1
ty kupiłeś konto od lisa?
Zgłoś
Halman 2019-10-11, 13:11 1
Byku35 napisał/a:

ty kupiłeś konto od lisa?

jak chcesz mogę ci niedrogo odsprzedać konto Veltura...
Zgłoś
gustav665 2019-10-11, 13:19 2
Velture napisał/a:

Kiedy umrę chciałbym aby moje szczątki zostały rozrzucone przed sierocińcem by mój duch mógł wiecznie czuwać nad dziećmi. Poza tym nie chcę być skremowany.

HAL9000/2 napisał/a:

chciałbyś? a kto ma być dysponentem twojego truchła? administracja sadistic? zdjęcia z rozrzucania tez mają być? ostanie tysiac piw dla rozdrobnionego liska?

Trzymacie poziom widzę.
Zgłoś
c................i 2019-10-11, 13:32 4
czuwać nad dziećmi? czy po prostu chciałbyś machać k🤬sem bez poniesienia jakichkolwiek konsekwencji
Zgłoś
mygyry 2019-10-11, 15:36 4
Kiedy umrę chciałbym aby moje ludzkie szczątki zostały rozrzucone przed sierocińcem, sporo mi się ich w lodówce nazbierało, niech wrócą do sierocińca...
Zgłoś
buczkog 2019-10-11, 21:02
A w rodzinie wszyscy zdrowi??? Poj🤬y jesteś cy co??? Żal Ci Piwko postawić tak i nie stawiam.
Zgłoś
S................r 2019-10-11, 21:47 11
Velture nie przejmuj się, ostatnia wola rzecz święta! rozrzucimy

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-10-11, 22:32 1
Zatrudnij się w masarni przy maszynce do mielenia...
Zgłoś