Dość odważna osoba którą Sadolowi miłośnicy dwóch kółek mianują tytułem: "moto-p🤬deczki" postanowiła wybrać się prawdopodobnie po obiedzie u mamy na przejażdżkę. Odważna jazda towarzyszyła do czasu;) I oczywiście nie zabrakło końcowej "wisienki na torcie". Z pozdrowieniami dla wszystkich "moto-p🤬deczek"
Ps. Jak było to c🤬j w dupę: P
dziekuję za usuniecie informacji o materiale typu spam... fantastyczny materiał: koleś jedzie motorem, Więcej takich wstawek, błagam!!
Kolejny który myśli że ktoś mu motoru zazdrości, weź dorośnij
HAL9000/2 napisał/a:
dziekuję za usuniecie informacji o materiale typu spam... fantastyczny materiał: koleś jedzie motorem, Więcej takich wstawek, błagam!!
Ok jak kupię Gopro to masz to u mnie jak w banku
Tom9310 napisał/a:
Ok jak kupię Gopro to masz to u mnie jak w banku
NIe chcę być agresywny ale wróć tutaj z filmem jak złamiesz p🤬dę w wypadku, nie musi być nagrane Sropro.
HAL9000/2 napisał/a:
NIe chcę być agresywny ale wróć tutaj z filmem jak złamiesz p🤬dę w wypadku, nie musi być nagrane Sropro.
Hah jak każdy użytkownik Sadola jestem do tego zobowiązany
Gdzie dać minus za c🤬jnie?
podpis użytkownika
C🤬jem chrzanu nie ukopiesz, ale chwasta wyrwiesz....
szkoda że to tylko Polska i za niskie mandaciki dają takim debilom
Matt
2020-01-03, 12:23
Szkoda ze się nie rozj🤬 na pół ta pierdziawka
b................3
2020-01-03, 12:28
Czemu nie robią materiału w tv o tym motocykliście, że zap🤬la przez miasto 180km/h a o gostku z białej m3 co jeździł po Warszawie tak?? Czemu się do jednych przyp🤬alają a do drugich nie?
ja p🤬le na początku roku 2008 założyłem tu pierwsze konto, łezka w oku się zakręciła
Byku35 napisał/a:
ja p🤬le na początku roku 2008 założyłem tu pierwsze konto, łezka w oku się zakręciła
a po co komu takie info którego po za tym nawet nie możesz udowodnić?
p................6
2020-01-03, 12:48
Dlatego nie mam litości dla takich kurew na drodze. Jak widze takiego przygłupa od razu puszczam migacz w lewo niewazne czy jedzie za mna czu z przeciwka. Jest spora szansa ze taki szympans drogowy sie połozy.
A najlepiej zwolnic przedz dziura jak nie ma mozliwości wyprzedzenia, duża szansa ze sie wp🤬li i połamie.
Psa to się nie spodziewałem, dzwona tak.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
poligon6 napisał/a:
Dlatego nie mam litości dla takich kurew na drodze. Jak widze takiego przygłupa od razu puszczam migacz w lewo niewazne czy jedzie za mna czu z przeciwka. Jest spora szansa ze taki szympans drogowy sie połozy.
A najlepiej zwolnic przedz dziura jak nie ma mozliwości wyprzedzenia, duża szansa ze sie wpie**oli i połamie.
Bo jestes zwykłą k🤬ą..