No legancko
Teraz może naprawdę powiedzieć że smali go rura...

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
J🤬y kretyn
Z pięć razy obejrzałem
Burn! Loot! Murder!

Z pięć razy obejrzałem

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Na czole sobie wielki gniewny dorosły ten tatuaż zrób. Bez googla i internetu dzisiejsi 17-25 latkowie się nawet wysrać nie umieją porządnie.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Na czole sobie wielki gniewny dorosły ten tatuaż zrób. Bez googla i internetu dzisiejsi 17-25 latkowie się nawet wysrać nie umieją porządnie.
Ok boomer
Sajlenthill napisał/a:
Ok boomer
Ja p🤬lę. Ale z ciebie lamus. Na serio tak kolesiowi odpowiedziałeś? K🤬a w bravo girl to wyczytałeś?
radek225 napisał/a:
Ten pewnie w więzieniu za brudnopis robił. Apropo tatuaży, mamy kandydata do p🤬dy roku. Butlonos z dziarami:

Sajlenthill napisał/a:
Ok boomer
Mam dla ciebie propozycje. Zrób sobie samotnie z mleka sojowego i tapioki, załóż rajtuzy i wyjdź z domu jednocześnie usuwając konto z tego portalu.

baronturbina napisał/a:
. Butlonos z dziarami:
O k🤬a, ten to kokę wciąga wraz ze stolikiem.
SupremeLeader napisał/a:
O k🤬a, ten to kokę wciąga wraz ze stolikiem.
I z kamienicą w centrum Łodzi

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ktos wie kiedy pogrzeb? Moze by mu jakas wiazanke podeslac, w koncu napracowal sie ustami zeby nas tu rozbawic