Mnie też wk🤬iają te lachy zaj🤬e co chcą wymuszać swoje j🤬e prawa na swoim podwórku. I opluł k🤬a psheka j🤬ego bo do tego tylko się nadają ..... Splunięcie jest w 3:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy już go ktoś dojechał, czy dalej szukają.....
Depczą trawnik. XD Chciałbym mieć takie problemy jak te baby.
To faktycznie głupie k🤬y, bo co się stanie, gdy dzieci będą biegać po trawniku? Pomijając, że wdepną w psią kupę
"Mnie też wk🤬iają te lachy"
to wyp🤬alaj na front
tolek01 napisał/a:
"Mnie też wk🤬iają te lachy"
to wyp🤬alaj na front
Który k🤬a jak jestem Polakiem ...... I to było cynicznie napisane bo widzę jak tutaj się wchodzi w dupę narodowi bohaterów..... Nooo którzy noo r🤬ają Polaków na każdym kroku
smc
2024-08-15, 21:22
To turas. Nie odróżniacie tych gatunków?
Tylko, że tej babie to, chyba by nie jeden pocisnął, p🤬li jak potłuczona, po trawniku nie można chodzić wiara już na łeb dostaje.
Pani jaki trawnik, pani trawnika nie widziała
Nome
2024-08-15, 21:43
nie ma czegoś takiego jak zakaz chodzenia po trawie, nawet w Łazienkach można chodzić i siedzieć na trawie
ta baba jest nienormalna, czepia się kogoś, że chodzi po trawie, wzywa policję bez uzasadnienia, grozi użyciem gazu... jakby policja przyjechała to chyba by ją odwieźli do wariatkowa, jedyną winą tego gościa jest to, że dał się sprowokować i jej naubliżał i opluł, tego nie powinien robić, ale szczerze to mu się nie dziwie jak trafił na taką wariatkę
P🤬li baba farmazony do zmywania niech zap🤬la
Konto usunięte
2024-08-15, 22:17
W innych okolicznościach przebił by jej brzuch widłami
Tak czekałem, aż użyje gazu. I co? I c🤬j z obietnic
za 10 lat wasze dzieci w szkołach będą tłuczone przez Ukrainskie małe k🤬iontka i nic z tym nie zrobicie bo nie macie jak......
Konto usunięte
2024-08-15, 23:27
Oboje spakowałbym i wysłał do łagru, albo na Marsa