Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
THC
Bugini • 2012-07-20, 15:59
Racjonalne argumenty pitery przeciwko blantom

Jeszcze stare nagranie z jakiegoś melanżu gdzie palono marihunaen

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-20, 18:27
Juz sobie inhalują marihuanine, narkomany.
Zgłoś
BroOshee 2012-07-20, 18:36 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 19:28 9
nie to że ktoś mnie tu zachwycił, ale jak patrze na tego łepka mówiącego do redaktora na ,,ty", pajacuje przed kamerą, to jestem za zakazem
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-07-20, 21:04 1
Ja się założę, że jeszcze trochę i zaczną wprowadzać zakaz produkcji i spożywania alkoholu, palenia papierosów itd. Wszak KE chce zakazać produkcji i konsumpcji tabaki (było o tym ostatnio mówione, na co Kaszubi zdaje się zareagowali dość ostro). Żyjemy w czasach ukrytego faszyzmu...
Zgłoś
rafbur 2012-07-20, 21:10
@iPoCoTaRejestracja - i po co udzielasz się na tym forum? Jak każdy przeciwnik miekkich narkotyków jesteś pozbawiony mózgu, skoro chcesz, by władze określały, co jest dla Ciebie dobre a co złe. Ja chcę mieć wolny wybór. Może zapalę, może nie... tak czy siak będzie to moją, autonomiczną decyzją... Jak słucham argumentów z cyklu:"Nie chcę, by moje dziecko miało dostęp do marihuany" to mnie szlag jasny trafia! Ja wolę, by moje dziecko miało dostęp do marihuany będącej pod kontrolą odpowiednich organów, niż do jakiegoś syfu od dilera, do którego o dostęp nie trudno.
Zgłoś
furion 2012-07-20, 21:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dymion 2012-07-20, 21:11
@up: po to, żebym nie musiał idąc ulicą oglądać zjaranych ryjów na okrągło
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-07-20, 21:15 1
Zgłoś
klip88 2012-07-20, 21:23
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Rational_scale_to_assess_t... i tyle w temacie
Zgłoś
Avitus 2012-07-20, 21:32
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 21:36
Zgłoś
Avitus 2012-07-20, 21:38
Zgłoś
thewhitestar 2012-07-20, 21:44
Moim zdaniem jeśli za tak błahą używkę jak marihuana każe się tak restrykcyjnie to za alkohol powinno się stosować karę śmierci. Bo silniej uzależnia, potrafi wywoływać agresję i jest szkodliwsze dla zdrowia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 21:48 1
Zgłoś
Bundy 2012-07-20, 21:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem