Racjonalne argumenty pitery przeciwko blantom
Jeszcze stare nagranie z jakiegoś melanżu gdzie palono marihunaen
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-20, 18:27
Juz sobie inhalują marihuanine, narkomany.
konto usunięte
2012-07-20, 19:28
nie to że ktoś mnie tu zachwycił, ale jak patrze na tego łepka mówiącego do redaktora na ,,ty", pajacuje przed kamerą, to jestem za zakazem
Ja się założę, że jeszcze trochę i zaczną wprowadzać zakaz produkcji i spożywania alkoholu, palenia papierosów itd. Wszak KE chce zakazać produkcji i konsumpcji tabaki (było o tym ostatnio mówione, na co Kaszubi zdaje się zareagowali dość ostro). Żyjemy w czasach ukrytego faszyzmu...
@iPoCoTaRejestracja - i po co udzielasz się na tym forum? Jak każdy przeciwnik miekkich narkotyków jesteś pozbawiony mózgu, skoro chcesz, by władze określały, co jest dla Ciebie dobre a co złe. Ja chcę mieć wolny wybór. Może zapalę, może nie... tak czy siak będzie to moją, autonomiczną decyzją... Jak słucham argumentów z cyklu:"Nie chcę, by moje dziecko miało dostęp do marihuany" to mnie szlag jasny trafia! Ja wolę, by moje dziecko miało dostęp do marihuany będącej pod kontrolą odpowiednich organów, niż do jakiegoś syfu od dilera, do którego o dostęp nie trudno.
@up: po to, żebym nie musiał idąc ulicą oglądać zjaranych ryjów na okrągło
konto usunięte
2012-07-20, 21:36
Moim zdaniem jeśli za tak błahą używkę jak marihuana każe się tak restrykcyjnie to za alkohol powinno się stosować karę śmierci. Bo silniej uzależnia, potrafi wywoływać agresję i jest szkodliwsze dla zdrowia.
konto usunięte
2012-07-20, 21:48