Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
THC
Bugini • 2012-07-20, 15:59
Racjonalne argumenty pitery przeciwko blantom

Jeszcze stare nagranie z jakiegoś melanżu gdzie palono marihunaen

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
antek025 2012-07-20, 22:05 1
a jak pedaly blokuja miasta swoimi pedalskimi paradami to tvnowi to juz nie przeszkadza, tak??
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 22:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
andreez91 2012-07-20, 22:08
zalegizować matihuanen ? nigdy !
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 22:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 22:18 3
tu nie chodzi o wpływ na zdrowie, tu chodzi o wpływ na banię, panowie nie oszukujmy się, gdyby była legalna i ogólnie dostepna jak alkohol, ludzie byli by mniej produktywni, mieli by wszystko gdzieś, nie mieli by ambicji, zatrzymało by to rozwój pojedynczych jednostek i wpłynęło na rozwój całego kraju, bo kto chce to i tak pali, a gdyby było legalne, tzn. byłoby przyzwolenie dużo więcej osób sięgnłęo by po skręta, a rodzice mieli by wieksze trudności by dziecku zabronić, wynajmowałem w holandii od baby 50 lat mieszkanie, non stop jarała, miała mocno nie równy sufit, mam znajomych co palą, porzucali studia, w przerwach miedzy paleniem a paleniem dociera do nich ze nic ze swoim zyciem nie robia, próbują sie za coś wziąć, poxniej znowu palą, btw spoko chłopaki
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 22:22 1
Zgłoś
seba1415 2012-07-20, 22:42
@Szymonator ale z alkoholem jest to samo, ba! Człowiek pijący nie odmówiłby sobie przy okazji i fajki z tym że zazwyczaj taki pijoczyna nie ma pieniędzy na to i na to... A że alko go "rozgrzewa" to woli flache se jebnąć. Proste, alko też wykańcza szare komórki i to chyba nawet bardziej niż NORMALNE ziółko a nie jakiś syf. LUDZIE wszystko jest DLA NAS ale z umiarem. W sumie nie wiem czy jeśli miałbym wybór co ma pozostać na tym świecie to czy wybrałbym alko czy zioło ale na pewno nie wolno zabraniać człowiekowi palić "marihunanen" a pozwolić pić alko w takim razie.
Zgłoś
xaqq 2012-07-20, 22:52
po co oni wgl rozmawiają z kimś kto jest poprostu nie w temacie ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 22:54
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 23:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 23:37
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-20, 23:48
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 0:34
Cytat:

A ja próbowałem i jakoś za legalizacją nie jestem. To zwykła ch*jnia, bania gorsza niż po alko. I jakoś więcej znam młodych uzależnionych od zioła niż od alkoholu. Najgorsze jest to, że rodzice często nawet nie wiedzą jak poznać, że dzieciak się zjarał.

Ok, ja zapalę od czasu do czasu, tylko i wyłącznie dla przyjemności. Widzisz więcej ludzi uzależnionych od zioła niż od alkoholu? Widzisz paru chłopaczków pijących jedno lub dwa piweczka dziennie lub co drugi dzień. Tak tylko dla smaku, uznasz to za uzależnienie? Na takie coś jest społeczne przyzwolenie, ponieważ alkohol jest, szczególnie w europie, wpisany w tradycję. Jaka jest różnica pomiędzy chłopakiem który raz na dwa dni zapali skręta a chłopaczkiem który raz na dwa dni wypije dwa piwa? Toć nawet w szkole się uczycie o sarmatach i ich pijackich wyczynach.
Osobiście lubię i alkohol i dobry czysty stuff. I po tym i po tym mam dobry humor, jestem spokojny. Znam masę osób , które po alkoholu zachowują się agresywnie i zaczepiają kogo popadnie. A te osoby paląc stuff, uspokajają się, śmieją itd.
Jest wiele za i wiele przeciw legalizacji, ale tylko własne empiryczne doświadczenia osoby powinny nastawić ją na TAK lub na NIE. To tak jakbyś nigdy nie jadł suszonych śliwek, a mówił jakie to one nie dobre i jakie masz po nich sranie. Jedni reagują sraniem innym się nic nie dzieje. Tak samo jest z MJ i alko. Jednemu się podoba działanie innym nie.
Pozdrawiam ; )
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 0:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 1:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem