Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
THC
Bugini • 2012-07-20, 15:59
Racjonalne argumenty pitery przeciwko blantom

Jeszcze stare nagranie z jakiegoś melanżu gdzie palono marihunaen

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgrzytek 2012-07-21, 2:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomszczak 2012-07-21, 2:24 1
Pitera dobrze mówi, żadnych narkotyków w Polsce nie może być, szczególnie konopi, gówniarze jeszcze bardziej by szaleli. Ten dredziarz dziadzia to " wyjdź i nie wracaj"

Żartowałem, na pohybel z kur*ą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 9:42
" Jestem ateistą (tak zjedzcie mnie) ale skoro Wasz Bóg stworzył świat czyli i konopie to czemu jacyś ludzie zabraniają mi jej spożytkowania? Jakiś aneks do biblii czy jak? Wiedzą lepiej od Boga co jest dla mnie dobre? Proszę.... "

ponieważ to nasz Bóg i mi wolno tobie nie.
Zgłoś
.3lite 2012-07-21, 11:26
Ona ma jakieś regułki w ten pusty łeb wbite, jak można mówić o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia? Paliła pani marihuanę? Nie a gdyby ją zapytać o alkohol i papierosy to już "próbowała" - to święte rzeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 11:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pater patriae 2012-07-21, 11:53
Zgłoś
Kadoon 2012-07-21, 12:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 13:04
Konopia siewna jest legalna i można ją sadzić i nikt wam nic nie może zrobić

pl.wikipedia.org/wiki/Konopie_siewne
Zgłoś
ravvar 2012-07-21, 13:51 1
Maryśka pierze mózg i tyle . Po alko też mózg wyprany, ale wystarczy kac by 'otrzeźwieć'. Maryśka pierze na amen. Nie znam nikogo, który paliłby dłuższy czas marihuanę i byłby w pełni sprawny umysłowo. Większość moich palących znajomych nie kojarzy zbytnio, nieraz bardzo ciężko się z nimi dogadać, bo po prostu nie kumają o co chodzi.

Z resztą wystarczy zobaczyć na tych kolesi w studio na pierwszym filmiku. Jeden ledwo co kleci zdania, a drugi pajacuje - nie jest to w pełni zdrowe umysłowo...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 13:52
obydwie strony nie mają argumentów
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 14:05
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-21, 14:24
Papieros marichuany. Co ona wygaduje ?
Jak ktoś zainteresowany o walce z narkotykami wpiszcie w YT:
Jack Cole o narkotykach - to zapewne przekona przeciwników legalizacji narkotyków.
A teraz idę smażyć marichuaninę.
Zgłoś
Mantcore 2012-07-21, 19:53
Pitera zamiast podac argument wiesza sie jak vista . . . ech co za barany z cyrku na wiejskiej :/
Zgłoś
Matuch90 2012-07-22, 1:39 1
Ja marihuany nie pale, nie kręci mnie to, ale nie zaprzeczę, że przez alkohol jest więcej krzywdy niż przez ten zielony listek. To tylko temat zastępczy. Podobnie jak In Vitro, które jest totalnie kuriozalnym tematem...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-22, 2:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem