Na tegorocznej gali wręczenia nagród wystąpi duet w mocno erotycznym show, który przyćmi Miley Cyrus, a mianowicie
Anno Grodzko wraz z Jerzym Urbanem !!!
W tym roku nominowani zostali:
Jak ktoś nie wie, czym są nagrody Darwina polecam użyć skrótu klawiszowego "alt + F4" wtedy wyskakuje wyjaśnienie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-31, 10:52
za obama voters piwo!
nie wiem o co chodzi ale jak wciskam ALT F4 to mi wychodzi z przeglądarki.
dobra napisze ze zartuje bo zaraz pojdzie fala gimbusów ooooo jaki deeebill
up
Gratuluję promocji do drugiej klasy gimnazjum
konto usunięte
2013-08-31, 13:01
Nagrodę może zdobyć tylko osoba z pierwszego filmiku, bo nie przeżyła
konto usunięte
2013-08-31, 19:05
@up
nagroda jest nie tylko za efektowne samobójstwo ale jeszcze za doprowadzenie się do stanu uniemożliwiającego dalsze przekazywanie genów
Zdał taki z pedałówy do gimbazy i wiedzą się popisuje. Pajacu - nagrody Darwina przyznawane są za idiotyczne przypadki śmierci, a tu widziałem tylko 2 takie. Zjedz mleczko i lulu.
Gdyby tylko jakość tych filmów była lepsza, ale to nie twoja wina. Leci browar (konstruktywny komentarz

)
Moim faworytem i tak jest facet, który w czasie burzy wypłyną łódka na środek jeziora, wyszedł na jej dziób, rozprostował ręce jak by go do krzyża przybili i powiedział: "Boże wal" i jebnął go piorun
Nagrody darwina - nagrody za idiotyczne zgony. Tak w skrócie. Na filimiku większość to sa rózne przewrotki, może kilka zakoncyzlo sie smiercia, wiec niech autor nie cwaniakuje i niech idzie spac bo jutro ciężki dzień, klasówka z rytmiki.
konto usunięte
2013-09-02, 15:35
Obama Voters - Bezcenne,
W sumie to glosujac na obame, doprowadzaja do wlasnej smierci glodowej, wiec nagroda im sie nalezy.
Pozdrawiam
Powinien być poradnik jak być nominowanym do tej nagrody, nasz kochany Sadolek miałby drugą młodość
konto usunięte
2013-09-02, 17:42
dogip napisał/a:
chyba sobie z nas jaja robisz...