Jak dla mnie Twarowski jeden z lepszych komentatorów piłkarskich. Kilka ciekawych fragmentów z programu liga + extra który jest o naszej ekstraklapie
pamiętam jak zaczynał - k🤬a czuhe się stary - jak na niego patrze
czuhe?
Sadyzm i czarny humor w czystej postaci
Konto usunięte
2013-04-26, 10:52
@Kóba - zakladka Hard czy mama nie pozwala?
Sie k🤬a skompromitowal!
Konto usunięte
2013-04-26, 11:24
Powinni wsadzić Twarowskiego i Nahornego do komentowania LM, a nie tego pajaca Ryczela...
Kóba
2013-04-26, 12:02
Misza123,
Jeśli Ty wchodzisz na sadola pooglądać "śmieszne" filmiki, to gratuluję dzieciaczku

A od matki mi się odp🤬l, bo wyr🤬am Twoją, a potem zabije i jeszcze raz wyr🤬am
Przeczytalem zaspany ten tytul i myslalem ze to najlepsze momenty z jakiegos programu o kucharzeniu
Konto usunięte
2013-04-26, 15:08
Każdemu masochiście śledzącemu polską ekstraklasę serdecznie polecam ten program, co kolejka jest wrzucany na youtube, choćby na ten kanał /user/fredunio1989?feature= . Do tego złotousty Kaziu Węgrzyn który rozp🤬ala prawie każdy odcinek. Polecam i pozdrawiam, Piotr Fronczewski.
Konto usunięte
2013-04-27, 1:57
Twarowski pokazał się tu z trochę innej strony niż w programie, dobrze zobaczyć ten program od kuchni... Nie bez powodu bije on konkurencję na głowę. Ale dla mnie Smokowski najlepszy. Duże Tyskie dla polika95 za wstawkę.
Mam nadzieję, że żadna inna stacja niż canal+ nie będzie transmitować ligi angielskiej i ligi polskiej. C+ robi to na rewelacyjnie.
Duet Twarowski & Nahorny rządzi.
J🤬 całą ekipę komentatorską tvp i polsatu