Idealna kompilacja dla każdego sadysty. Krew, przemoc, ostry język i kobiety. Jednym słowem Tarantino

Poniżej znajdziecie najlepsze sceny z filmów Quentina.
PS: całkiem zgrabnie zmontowane. (i o to chodzi! chodzi o montaż itd)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-02, 23:07
Uwielbiam Tarantino !!
konto usunięte
2013-02-02, 23:25
@up ja jednak wolę jego produkcje.
konto usunięte
2013-02-02, 23:43
konto usunięte
2013-02-03, 3:19
@up
Kill Bill - jest. Wsciekle psy - są, Od zmierzchu do switu - tak. Hotelboja z 4 pokoje chyba też widziałem. Racja, Prodigy odrobinę się nie wpasowuje w klimat, ale chociaż to nie dubstep. Na dodatek na początku filmiku jest napis: chapter one, the best of Tarantino.
konto usunięte
2013-02-03, 3:33
Kompilacja całkiem,całkiem,muza nie pasuje,ale masz piwo za sam temat.
Montaż bardzo fajny, jak przedmówcy słusznie ujęli brakuje kilku filmów, ale nagranie dobrze prezentuje niepowtarzalny styl i charakterystyczne ujęcia QT.
konto usunięte
2013-02-03, 4:10
konto usunięte
2013-02-03, 4:10
Za Tarantino zawsze piwo.
konto usunięte
2013-02-03, 4:19
Jackie Brown to strasznie nudny film, doszukiwanie się tam niesamowitych głębi to moim zdaniem nadinterpretacja. Django też mógł sobie darować, bo wyszło jak wyszło, raczej nudno i bez sensu.
konto usunięte
2013-02-03, 4:32
Kompilacja bardzo przyjemna, zwłaszcza po niedawnym obejrzeniu Django (którego tu nie ma).
konto usunięte
2013-02-03, 4:59
konto usunięte
2013-02-03, 8:08
Tarantino człowiek który pokazuje jak brutalni w sposób brutalny bez pieprzonej cenzury jacy są ludzie i do czego są zdolni