Wklejałem już tutaj kiedyś ich produkty, chłopaki umieją robić fajne zabawki i dobrze je sprzedać.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Fajnie się ogląda
Aż mnie naszła ochota żeby wyjść z domu i zrobić sobie łuk z leszczyny jak za dzieciaka
Niezła odskocznia od bestialstwa oferowanego przez hard. Piwo!
W Polsce przynajmniej kilka osób robi łuki naturalne jak i z laminatu, bardzo dobre z resztą. Wiem bo sam strzelam. Polacy wygrywają na zawodach na całym świecie. Cudze chwqlicie a swego nie znacie
Montaż filmiku trochę mi podchodzi pod Trollskiego ale to raczej zaleta
Szkoda, że w świecie ogólnej tandety zaczyna brakować prawdziwych rzemieślników. Koleś ma pasję. I to się liczy. Piwo za materiał
Ogólnej tandety? Powiedział bym, że prawdziwy rzemieślnicy są na wyginięciu bo ich produkty to obecnie sztuka dla sztuki. Produkty seryjne, fabryczne (pomijam skrajnie wysoko wyspecjalizowany np sprzęt sportowy ale on w sumie też jest robiony maszynowo tylko np na indywidualne zamówienie) są tańsze i lepsze od ręcznej, rzemieślniczej roboty i niestety żadne sentymenty tego nie zmienią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie