Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Od razu odpowiadam na pytania kretynów - wiem, że nie jest to forum dla graczy, jednak pojawiały się tutaj już filmiki z Diablo III a i ostatnio pojawił się wątek o Skyrimie więc nie widzę przeciwwskazań. Poniżej filmik przedstawiający The Elder Scrolls Online. Trzeba przyznać, że jak na twór grafiki komputerowej, efekt jest powalający

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZDMZaurJerzy 2014-01-29, 22:44 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:49
Gra jest zbyt sztywna, na trailerach wszystko fajnie, ale ta gra to dno i ma być w trybie abonamentowym.
Zgłoś
HatakeIV 2014-01-29, 22:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:52 2
Dark Souls 2 w marcu wychodzi a waćpan mi tu takie miernoty pokazuje?
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-29, 22:52 4
Zgłoś
thewhitestar 2014-01-29, 22:54 1
A idźcież z tym na onet.gry czy coś w ten deseń.
Zgłoś
dawkeo0 2014-01-29, 22:57
8 minut renderów a sama gra to okrojone gówno z abonamentem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:57 3
Zgłoś
DarkBolo 2014-01-29, 22:59
Wszytko fajnie i pięknie, tylko strzelili sobie w kolano informacją, że gra będzie miała abonament. Nie jestem pewien, ale coś koło 12-15$ miesięcznie. Jakby tytuł wyszedł jako B2P to można by się skusić a tak? Ładować co miesiąc 30zł na grę? O nie, nie ma szans, a szkoda, bo grałem we wszystkie części Elder Scrolls poczynając na Morrowind a na Skyrim kończąc.
Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 22:59 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:00
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:01 3
@dewey18
daedry i aedry to oddzielny temat.
dremory, które było widać na filmiku to po prostu podgatunek daedr, które wyglądają jak ludzie, ale z ryja brzydsze.

generalnie tło fabularne serii TES to jedna wielka mitologia, która w zasadzie jest dużo bardziej rozbudowana niż mitologia grecka czy nordycka. jak ktoś lubi takie klimaty to polecam, jest sporo do czytania w samej grze jak i poza nią.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:01
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-29, 23:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem