📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
00:42 - 00:46 chyba nie zalicza się do "The luckiest people compilation" , chyba , że chodzi tu o kierowcę bo nie musi myć koła z flaków

Tyaa, mi też na głównej youtube'a wyskoczył ten filmik i chciałem go wrzucić, ale pomyślałem że po co...
Tutaj jeżeli chce ktos obejrzeć 8 innych cześci to prosze bardzo link do konta na yt tego gościa: youtube.com/user/Mister73C
Tutaj jeżeli chce ktos obejrzeć 8 innych cześci to prosze bardzo link do konta na yt tego gościa: youtube.com/user/Mister73C
Ostatni szkoda, że nie pokazali lub chociaż nie napisali co połamał i ile zadrapań.
To by tak dowartościowało ten filmik.
To by tak dowartościowało ten filmik.
0:43 tu sie zgodze ze ma wiecej szczescia niz rozumu, bo golab go wcale nie posiada

4:05 Dobre z kolesiem na motocyklu pukniętym. Zdążył się bidok zatrzymać to mu w dupe wjechali.
Czy mi się wydaje czy z SUV'a wysiadło babsko?
Czy mi się wydaje czy z SUV'a wysiadło babsko?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie