Tą po lewej wydymają w nagrodę, a tą po prawej to do końca spalą...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Musiałem rozjaśnić bo myślałem że się monitor zj🤬... ale nie
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Murzyni jako natywni mieszkańcy Europy - czy to nie brzmi absurdalnie? A jednak to prawda...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Wczoraj grając w lola trafiłem na szwedów, zorientowali się że jesteśmy Polakami i zaczęli nas wyzywać. Wiecie kiedy zamknęli mordy? Jak powiedzieliśmy im, że przynajmniej my mamy prawdziwie biały kraj a nie pełen muzułmanów, zaś kolega postraszył ich, że jak będą dalej niegrzeczni to tam przyjedziemy wszyscy i zabierzemy im miejsca pracy. Potem nie było już żadnych głupich tekstów o Polakach.

Niech nam Szwedzkie k🤬y oddają rzeczy z sprzed lat, 90% z muzeów rzeczy to nasze.

f2399334 napisał/a:
Najgorsze, ze finscy politycy coraz bardziej probuja nasladowac Szwedow.
Obrazek
POLISH LUCIA 2012

Eliot Imperio napisał/a:
Wczoraj grając w lola trafiłem na szwedów, zorientowali się że jesteśmy Polakami i zaczęli nas wyzywać. Wiecie kiedy zamknęli mordy? Jak powiedzieliśmy im, że przynajmniej my mamy prawdziwie biały kraj a nie pełen muzułmanów, zaś kolega postraszył ich, że jak będą dalej niegrzeczni to tam przyjedziemy wszyscy i zabierzemy im miejsca pracy. Potem nie było już żadnych głupich tekstów o Polakach.
Trzeba było im jeszcze wynik potopu przypomnieć

@mazin
Ograbiony i zniszczony kraj kontra wypędzone wojska? Nie wiem czy mamy się czym chwalić..
Ograbiony i zniszczony kraj kontra wypędzone wojska? Nie wiem czy mamy się czym chwalić..
ta z prawej jest tak samo szwedzka jak anton lindbeck i ola szwed