Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
The Most Wanted App
Konto usunięte • 2013-05-16, 17:36
Darmowa gra na smartfony stworzona na zlecenie... polskiej policji.

Brawa dla pomysłodawców tego innowacyjnego projektu.

Gierka do pobrania:
themostwantedapp.com/pl
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 17:41 4
Za takie reklamy poj🤬ych gier i cwaniakowanie marketingiem powinien być dożywotni zakaz wstępu do polski
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 17:58 12
Chyba idę kogoś zaj🤬 i wtedy będę sławny w grze ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 18:17 105
straatveger napisał/a:

Za takie reklamy poj🤬ych gier i cwaniakowanie marketingiem powinien być dożywotni zakaz wstępu do polski

Za takie głupie posty już dawno powinieneś dostać bana. Ale i takich tłuków można hodować dla urozmaicenia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 18:40
Wyraźnie jest napisane ze to są zdjęcia aktorów !!! a całą gre promuję policja.pl jeszcze jest dopisek ze dochody z gry idą na szkolenie psów policyjnych
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 19:06 19
Trzeba przyznać ,że sprytnie to wymyślili, aż jestem zaskoczony. Może dzięki temu uda się jakiegoś c🤬ja złapać, także piwo dla pomysłodawcy !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 19:12 2
fajne ale mam nokie 2600:P
Zgłoś
krz2 2013-05-16, 19:14 4
straatveger napisał/a:

Wyraźnie jest napisane ze to są zdjęcia aktorów !!! a całą gre promuję policja.pl jeszcze jest dopisek ze dochody z gry idą na szkolenie psów policyjnych

Ty idioto, wystarczy poczytać o tym w miejscu pobierania:

Cytat:

By korzystać z aplikacji telefon musi być połączony do internetu, to gwarantuje aktualność listy osób poszukiwanych.
Obecnie w Polsce jest poszukiwanych około 36 tys. osób, z czego prawie 14 tys. opublikowanymi listami gończymi. Co piąte zatrzymanie jest efektem informacji przekazanej przez obywateli. Wiele informacji wpłynęło dzięki uruchomionej kilka lat temu podstronie POSZUKIWANI na portalu Policja.pl. (http://poszukiwani.policja.pl/). Postęp technologiczny daje jednak nowe możliwości. Na początku tego roku w Polsce aż 6.5 mln osób korzystało ze smartfonów i przewiduje się, że do końca roku ma być ich aż 13 mln. Chcąc to wykorzystać stworzyliśmy aplikację mobilną, która umożliwia rozpoznawanie poszukiwanych.
W każdej chwili, gdy zobaczymy lub przypomnimy sobie, że widzieliśmy osobę poszukiwaną możemy zgłosić to na policję dzwoniąc na nr 112 lub 997 albo korzystając z aplikacji wysłać maila na policyjną skrzynkę.

Zgłoś
MCL 2013-05-16, 19:14 25
Cytat:

Wyraźnie jest napisane ze to są zdjęcia aktorów !!!

Matura napisana? Bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem boli. W SPOCIE są zdjęcia aktorów. W grze są zdjęcia prawdziwych poszukiwanych.

Jestem zaskoczony taką akcją, całkiem mądry krok w wykonaniu policji. I to jakiej - Polskiej! Gdyby to była hamerykańska policja to wszyscy od razu rzuciliby się z superlatywami, bongman wyskoczył z błyskotliwym tekstem na dwadzieścia piw, a Obama dał medal za zasługi dla kraju. Krata browarów dla polskiej policji - jeśli ta aplikacja przysłuży się do tego, że na ulicach będzie choć trochę mniej gw🤬cicieli, zabójców czy innych pojebów, to już to można uznać za sukces. Bo kryminalista też ma ludzkie potrzeby, musi wyjść coś zjeść, ubrać się. A tu pani Grażynka z McDonalda przeszła całe "The Most Wanted" i sk🤬ysyn złapany 10 minut później. Świetna inicjatywa.
Zgłoś
jurek91 2013-05-16, 19:17 1
Galaxy mini 2, android 2.3.6 - działa tylko potrzebuje miec wifi właczone bo pobiera fotki poszukiwanych. A teraz ide kogos szukac, moje znajde kogoś z rodziny lub znajomych

podpis użytkownika

aj tam aj tam xD
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 19:18 4
jp hwdp 100%
Zgłoś
DiesIrae 2013-05-16, 19:25 7
I ty możesz zostać konfidentem!

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
Proximate 2013-05-16, 19:29
Jestem Bezimienny
Zgłoś
Songo Master 2013-05-16, 19:36 2
Gówno mnie to obchodzi, bo wiem jak działa Polska Zj🤬a Policja i cały rząd. Tylko szkoda że te śmiecie nie zrobią porządku w Polityce bo z stamtąd idą w kraj chore przepisy ustawy itp które dzięki temu produkują przestępców w Polsce. Nie marudzę piszę jak jest. Wszyscy wiemy że to jedna wielka ściema albo prawie wszyscy. Małe rybki się łowi a rekiny cały czas mają się dobrze za dużo czytam wiadomości aby nie wiedzieć tego. Wiem ktoś napiszę że jestem taki czy owaki ale nie szanuję Policji i Przestępców to jedna i ta sama banda tylko jedni w mundurach a drudzy bez. Ktoś mi wyskoczy że gdyby nie Policja to bym nie żył, albo ktoś napiszę że chyba dostałem wp🤬l od Policji dlatego tak piszę, jeszcze ktoś inny, napiszę jeszcze coś innego i h🤬j z tym wszystkim. Najlepsze jest to jak sam myślisz nie idziesz za stadem baranów i sam sobie wyrabiasz opinię i samodzielnie myślisz robią z nas wszystkich debili już sami nie wiecie komu macie wierzyć i kto ma rację. Chcę tylko normalnego spokojnego życia bez tego całego Cyrku
Zgłoś
kacpereczeq12 2013-05-16, 19:37
Straatveger to kretyn. Dziecko polki i turka z niemiec. Mamusia dała dupy turasowi to teraz uważa się za lepszego bo "niby niemiec" A do tego gej Muszę poszukać nagranie jak się do tego przyznał.

podpis użytkownika

卐 HEIL 卐
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie