Jedna z bardzo starych kreskówek na pewno ja pamietacie,klasyk porycia czaszki, była kiedyś dostępna do oglądania dla dzieci ale ze względu na jej maksymalnie odmużdząjacy klimat , zostala zdjęta

polecam osobom lubiacym nietypowy klimat zrytych bajek XD wymagany podstwowy angielski ; )
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-02, 1:31
Albo mi się coś jebie albo na pierwszym filmiku nie ma obrazu :|
konto usunięte
2012-04-02, 2:06
I tak lepsze od dzisiejszych kreskówek
konto usunięte
2012-04-02, 11:18
co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy wymyślać
" odmużdząjacy "
No faktycznie, odmóżdżający bezdyskusyjnie.
NiepowtaŻalny
Pozdrawiam
konto usunięte
2012-04-05, 0:51
borze co za guwno.
Dzisiejsze kreskówki są bardziej odmóżdżające, wystarczy wejść do podstawówki/gimnazjum i widać efukty.
konto usunięte
2012-04-05, 1:02
@bogdan w tych gimnazjach to crazy shit jest
konto usunięte
2012-04-05, 1:16
wymagany podstawowy angielski, a zeby przeczytac opis - zmodyfikowany polski
Już od dawna próbuje dostać te bajke ale po polsku. Myślałem, że ty chodziasz wrzucić pl ale niestety nie więc piwa nie będzie. ;(
ten szczur ma akcent jak Ahhhhhhhmed martwy terrorysta
Zajebista kreskówa, widziałem wszystkie odcinki - psychodela, obrzydzenie i śmiech
konto usunięte
2012-04-05, 11:04
Kiedyś leciało to na MTV, kiedy jeszcze była to stacja pozbawiona randek dla pedałów i nastoletnich debilek, które nawet gumki swojemu facetowi nie potrafią założyć...