podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Odpowiadasz sam z sobie z różnych kont.
zaś Dojczland to
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówHa ha, to nie było celowe.operatorzy śmierciarki
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Nie jestem pewiem, czy wiedzieli co to za flaga bo różowa piżama i dres wskazują na nierobów na zasiłku. Ale jeśli tak, to irlandzkie patusy mają lepiej poukładane w głowach niż niektórzy sadole co tu jęczą nad ludobójstwem w Gazie, zapominając kto zaczął 7-go października.
A tak przy okazji, jak tam się ma Izrael? Już zniszczony przez waszych bohaterów z Hamasu?
A ja chciałabym przypomnieć ci "znafco" historii ile milionów ludzi te h🤬je wymordowały.Co ty k🤬a p🤬lisz imbecylu kolejny k🤬a głąb co nie zna historii k🤬a tego się już nie da czytać, brzydzę się jak patrzę na waszą tępotę Polaczki.
Tu masz napisane o początkach tego konfliktu <salamlab.pl>
Kolejny imbecyl co zna historię max kilka lat w wstecz
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.A ja chciałabym przypomnieć ci "znafco" historii ile milionów ludzi te h🤬je wymordowały.
Arabi mają dokładnie takie same prawo do tych ziem jak kacapi do Krymu czy Donbasu. "Co ukradnę to moje" czyli worowy zakon.
Kolory podaje się w kolejności. Zresztą opis flag to cały dział nauki, rozwijany głównie w średniowieczu ale kraje gdzie Karolek Trzeci jest głową państwa wciąż to utrzymują.
Odpowiadasz sam z sobie z różnych kont. Dla niekumatych którym próbujesz kit wciskać (sam głupi nie jesteś), przypominam: Franca to granatowo-biało-czerwona (inna kolejność, inny odcień) zaś Dojczland to czarno-czerwono-żółta (zupełnie z innej bajki).
P🤬lisz. Obrażasz naszą inteligencję myśląc że ktoś to łyknie; jakkolwiek spora część czytelników Sadola to np. operatorzy śmierciarki, ale oni są tylko niewykształceni a nie głupi. Taki stek oczywistych bredni jest od razu odrzucany przez każdego kto nie jest już wyznawcą pislamizmu; owi krzewiciele niewiedzy głoszą owe tezy nie dla przekonania nieprzekonanych, a wyłącznie ku pokrzepieniu serc własnej trzody: by budować w nich poczucie oblężonej wspólnoty i utwierdzać ich we własnej wierze. Zresztą chyba najwybitniejszym przykładem jest Maciorewicz: trzeba być totalnym, kompletnym debilem aby się nie roześmiać słysząc jego tezy o zamachu smoleńskim — jednak jego trzoda łyka to, jak każdą religię.
Pozostałe techniki retoryki (a raczej demagogii) które stosujesz mogłabym dalej wymieniać. Ale mi się nie chce.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Widzisz ukraiński trollu, u nas można takie rzeczy zweryfikować na rządowych stronach.
Jeśli ktoś nie wierzy w to co robi serduszkowy rząd KO, to tutaj może poznać szczegóły:
Należy pobrać paczkę .zip, a w niej jest wykaz w plikach PDF wszystkich zmian w programie edukacji. To co zostało wymione przezemnie wyżej jest w plikach nt historii.
Niżej jedna ze stron proponowanych zmian dla szkoły podstawowej:
No ale maleńka będzie wciskać, że wszystko jest ok.
Co ty k🤬a p🤬lisz imbecylu kolejny k🤬a głąb co nie zna historii k🤬a tego się już nie da czytać, brzydzę się jak patrzę na waszą tępotę Polaczki.
Tu masz napisane o początkach tego konfliktu
Kolejny imbecyl co zna historię max kilka lat w wstecz
Nie jestem ani samcem, ani ukrainką. Co do trollowania no może czasem mi się zdarzaWidzisz ukraiński trollu
A co dokładnie z rzeczy które zacytowałeś nie jest dużym krokiem na plus?u nas można takie rzeczy zweryfikować na rządowych stronach.
Jeśli ktoś nie wierzy w to co robi serduszkowy rząd KO, to tutaj może poznać szczegóły:
Niżej jedna ze stron proponowanych zmian dla szkoły podstawowej:
No ale maleńka będzie wciskać, że wszystko jest ok.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib."rozpoczynają się prekonsultacje zmiany podstawy programowej kształcenia ogólnego. Zachęcamy do przesyłania uwag i opinii."
Prekonsultacje. Możesz się wypowiedzieć jak masz uwagi. Ale podpowiadam: nie na Sadolu, to nic nie da.
Zastanawiająca jest ta nagła i bezwarunkowa miłość prawaków do Arabów. Na codzień: kozojebcy, małpy, brudasy i terroryści z gównostanu. Ale jak jebie ich Izrael, to godne współczucia niewiniątka.
J🤬a hipokryzja.
I daruj sobie cytowanie takich gównianych źródeł, przecież to jawna arabska propaganda. To stowarzyszenie ma podejrzanie lewicowe skrzywienie, ciekawe kto ich finansuje.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.1. Naprawdę nie widzisz różnicy między brudasami z isis a Palestyńczykami czy np. Persami jeśli tego nie widzisz to nie będę rozmawiał z osobą na tak niskim poziomie intelektualnym
2. O nakba i innych zbrodniach Izraela powie ci każdy historyk który nie jest pejsaty albo nie jest szabasgojem