📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

miałem kiedyś poloneza, co prawda prawie po każdym wyjeździe się coś psuło ale dzięki temu nauczyłem się trochę mechaniki ;P
revtech napisał/a:
to się nazywa strefa zgniotu czy jakoś tak, w razie wypadku silnik wchodzi do kabiny i zabezpiecza pasażerów przed obrażeniami
Dobrze myślisz, ale jak czytałem Twojego posta próbowałem sobie wyobrazić wchodzący silnik do kabiny i ochraniający pasażerów xD
mcmt napisał/a:
Nie wierzę w to. Silnik, skrzynia biegów i wał by tak się nie "skompresował". To auto to pewnie wydmuszka.
Bo to jest wydmuszka i jak widac silnika nie masz z przodu. Jak dobrze pamietam to tam bedzie silnik pod tylna kanapa.

to nie jest test transportera t3 tylko test test mozliwosci nowej platformy do zderzen na you tube jest normalny test
mcmt napisał/a:
Nie wierzę w to. Silnik, skrzynia biegów i wał by tak się nie "skompresował". To auto to pewnie wydmuszka.
Trzy tony "na pace" robią swoje.

Tiaa, w razie zderzenia czołowego strefa zgniotu kończy się na silniku.
Kierowcy maluchów też mogą czuć się bezpiecznie
Kierowcy maluchów też mogą czuć się bezpiecznie

sarol napisał/a:
Nie chwaląc się przeżyłem dachowanie w takim TICO. To co zostało poszło na żyletki rzecz jasna. Mi i pasażerce nic się nie stało a samochód już nie wyglądał jak samochód.
tico wyjeżdżając z fabryki nie wyglądało jak samochód
Polonez... Polskie marzenie z lat '80... Reklamował go nawet sam Charlie Sheen

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie