👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

żelasko to clio, pomyliles kupy zlomu.
swoja droga tak nie zawodnego i twardego silnika w takim dupnym aucie jeszcze nie widzialem, wiem bo mialem.
swoja droga tak nie zawodnego i twardego silnika w takim dupnym aucie jeszcze nie widzialem, wiem bo mialem.

jemu chodziło o to, że zdjęcie sam robił a nie ta kopkę gówna, czy może się mylę
tak koledzy pisząc o tym, że "sam robiłem" chodziło mi o zdjęcie, osobiście to chyba nawet nie zmieściłbym się do tej puszeczki.
grzechu86tonie napisał/a:
żelasko to clio, pomyliles kupy zlomu.
żelazko też mówi się na matizy i hondy civic IV.
co do niezawodności silnika, moja astra F kombi poszła na złom ze stanem licznika 680 tyś

Mialem niebieskie tico, jakie to gowno bezawaryjne
Elektroniki to praktycznie nie ma, sprzeglo kupowalem na szrocie.... Mimo to nigdy juz tego nie kupie/bede jezdzil.

jeszcze tylko nalepek TDi, gti, lpg, psl z tyłu brakuje i byłby jak veyron!
btw fajne auto, pali tyle co kuchenka gazowa

e tam pieprzycie, że szajs - chyba, że to kwestia egzemplarza. miałem w rodzinie przez 10 lat (z czego ja jeździłem przez 3) tico i oprócz części eksploatacyjnych nie zostało wymienione nic bo nic się nie psuło. jedyny mankament to blacha którą rdza brała na potęgę. a i cwaniaki w golfikach 1.3 dziwili się ze świateł (mała masa). mnie nigdy nie zawiódł i piwko za tico ZAWSZE

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie