Przypuszczam że ten gość zrobiły lepsza muzykę niż te j🤬e dyskotekowe technomuły umcyk-bumcyk.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Dzichader napisał/a:
Akurat tak się składa, że Tiesto robi świetną muzykę.
To byla ironia, prawda?

Byłem na takiej imprezie w Czechach jakieś 10lat temu. Do DeJota przynieśliśmy trochę muzy na płytach i usłyszeliśmy "estem profesonalny didzej! mam swoje cidicku". Pozostało nam zaj🤬 się browarami w rytm discoczecho '90
Dzichader napisał/a:
Akurat tak się składa, że Tiesto robi świetną muzykę.
Tyś k🤬a świetną muzykę słyszał...

a fota wymiata

podpis użytkownika
Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering

Najlepszym i w sumie to jedynym naprawdę dobrym utworem Tiesto jest Adagio for strings.
Niestety był to remiks motywu z filmu Pluton. Tiesto dodał jakieś klubowe pobrzękiwania i wszyscy nie znający oryginału spuszczali się nad talentem didżeja...
Niestety był to remiks motywu z filmu Pluton. Tiesto dodał jakieś klubowe pobrzękiwania i wszyscy nie znający oryginału spuszczali się nad talentem didżeja...

i znowu zaczyna sie lament p🤬lonych brudasow ograniczonych do 1 gatunku muzyki

jozinb napisał/a:
![]()
Lepiej być ograniczonym do jednego gatunku muzyki, niż być ograniczonym umysłowo.

jozinb napisał/a:
![]()
Czy ktokolwiek napisał, że ogranicza się do jednego gatunku ? Wypisuję się z dyskusji, która zaraz wybuchnie bo i tak przegracie...

podpis użytkownika
Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
Pan kapitan napisał/a:
Najlepszym i w sumie to jedynym naprawdę dobrym utworem Tiesto jest Adagio for strings.
Eeee tam, najlepszy tiestowy kawalek, to ten !