📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmm....część tutaj jest delikatnie mówiąc...stereotypowymi Polakami
Zazdrosć, mściwość, chamstwo... "dlaczego ktoś ma mieć lepiej niż ja?!".... Ludzie, ogarnijcie się
Temat uważam za wyczerpany. Komentarze w zasadzie nic już nie wnoszą
...mój też !!!

Temat uważam za wyczerpany. Komentarze w zasadzie nic już nie wnoszą

Mnie już na kursie prawa jazdy uczyli, że dużemu należy ustąpić, bo wcale im się łatwiej po drogach nie porusza. Małemu jest znacznie łatwiej zwolnić, przepuścić i później przyśpieszyć niż dużemu. Druga rzecz to ekonomia - taki duży przy hamowaniu i ponownym rozpędzaniu pali znacznie więcej niż jakiś mały szerszeń, a ropę powinniśmy szanować jako nasze wspólne dobro - im jej będzie mniej na świecie, tym więcej każdy z nas będzie za nią płacił - nawet w tak przyziemnych kwestiach świadomość jest użyteczna.
Tak na marginesie to kolej też jest póki co transportem kołowym. Przynajmniej w Polsce. Jeszcze nie doczekaliśmy kolei magnetycznej jak w Japonii.
Tak na marginesie to kolej też jest póki co transportem kołowym. Przynajmniej w Polsce. Jeszcze nie doczekaliśmy kolei magnetycznej jak w Japonii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie