Duży może więcej...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:05
@2xup
"Ciągnik siodłowy - popularnie określany mianem TIRa." - nie czepiaj się tylko odpal google.com i sprawdź sobie, że już "można mówić" tir na "zestaw".
"Ciągnik siodłowy - popularnie określany mianem TIRa." - nie czepiaj się tylko odpal google.com i sprawdź sobie, że już "można mówić" tir na "zestaw".
TIR - (= Transport International de Marchandises par la Route – międzynarodowy transport nieoclonych towarów),
tir - «duży samochód ciężarowy służący do przewozu towarów na trasach międzynarodowych»
Cytat:
Cytat:
TIR - (= Transport International de Marchandises par la Route – międzynarodowy transport nieoclonych towarów),
tir - «duży samochód ciężarowy służący do przewozu towarów na trasach międzynarodowych»
You got trolled
o widze grono specjalistów pewnie Tirówki czy może tirówki bo już nie wiem
up@ dokładnie, jedzie sie albo za albo przed duzym a nie tak jak mowisz w martwym polu
, bo nie wiedać nic, sprawdzone przeze mnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie