a co gdyby tak kierowcy tira wysiadły hamulce?

Jak widać marna perspektywa dla kierowców osobówek
i jeszcze sama ciężarówa bez naczepy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zderzyli by się ze współczesnymi autami, dzisiejsze auta są bardziej bezpieczne.
konto usunięte
2013-05-25, 23:52
Jakbym miał pancerną płytę przed maską to też bym się mógł zderzać z innymi.
Ciekawe czy będą bić takie gromkie brawa, w razie jak w nich kiedyś wyp🤬oli ciężarówka.
"Walcie po osobówce, jest poniżej waszych nóg" pamiętne słowa jednego z instruktorów szkoły jazdy tirem
Aruś
2013-05-26, 11:02
No, a za kierownicą do testów kto? Czarny

jak się roz🤬bie to małe straty będą.
2 filmik naciagany
pierwszym skasowanym autem byl Citroen 2CV, ktory jest najniebezpieczniejszym autem. ever
@Up zgadzam się z Tobą... wrzuciłem go bardziej dla celów rozrywkowych, ale i tak 2 auto w kolejności też zostało rozj🤬e na miazge
Moim skromnym zdaniem eksperta we wszystkich dziedzinach, ta decha w pierwszym filmiku na masce ciężarówki spotęgowała zniszczenia ;>.
Jednak ludzie na całym świecie mają tendencje do klaskania w najdziwniejszych okolicznościach, np takich, jak pierwszy film albo pogrzeb Kaczyńskiego. Chociaż w sumie tą drugą okazję mogę zrozumieć.
konto usunięte
2013-05-26, 11:39
ostatni by przeżył
konto usunięte
2013-05-26, 11:53
Bija mu brawo za to ze zaj🤬 ciezarowka w stojace samochody, pewnie testy działy sie w hamburgerlandi
@wolfram, c🤬j nie bezpieczniejsze. Nic by z nich nie zostało bo mają 'strefę zgniotu'. Stare auta tego nie miały i nawet bo dość solidnej stłuczce nie było lub były małe wgniecenia. Teraz lekko w jakiś słupek przy 5 kph stukniesz to masz wgniecenie na całą pięść. Z nowych 'bezpiecznych' samochodów zostałaby miazga.
Dobrze że Volvo przewiduje takie sytuacje...
konto usunięte
2013-05-26, 12:45
Festyn jakiś?