👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Play to największe gówno jakie istnieje. Nie polecam od nich niczego.

genialny pomysla
a teraz sadole
pomyślcie sobie jak ekran stylu się zwiesi,czyli obraz stanie w miejscu ktoś zacznie wyprzedzać i ? ...
ląduje na hardzie
a teraz sadole
pomyślcie sobie jak ekran stylu się zwiesi,czyli obraz stanie w miejscu ktoś zacznie wyprzedzać i ? ...
ląduje na hardzie
no niby różnica jest, czy się zajebie w podobny na czoło czy wjedzie mu w dupe...

TAAAAAA juz widze te tiry jadace do UK
Przyjada do portu w Calais, tam zrobia dla tirow slalom a biedni, pracowici, opaleni emigranci juz beda wiedziali co zrobic z tymi gadzetami

Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji już zaciera ręce.
Będzie podatek nie tylko od tira, ale też od każdego użytkownika ruchu.
Będzie podatek nie tylko od tira, ale też od każdego użytkownika ruchu.
Jeżeli ktoś potrzebuję takiej techniki aby wyprzedzić tira, lepiej niech wcale nie wyjeżdża na drogi. Sobie i innym uratuje życie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie