📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

Z moich obserwacji wynika, że jak ja nie jestem zestresowany, to innym kierowcom chyba udziela się mój dobry humor, bo wszyscy są wobec mnie wyjątkowo uprzejmi. Gdy mam zły humor natomiast, to jest po prostu rzeźnia na drodze... Paskudna sprawa.
Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam życzliwy kierowca R480tki topline
kiedyś było,
ale wczoraj wyjeżdzając z podporządkowanej, na skrzyżowaniu gdzie dochodzi do wielu wypadków, własnie kierowca ciężarówki mi ustąpił i pokazywał czy mogę pokonać dalsze pasy bezpiecznie,
są ludzie i ludziska
ale wczoraj wyjeżdzając z podporządkowanej, na skrzyżowaniu gdzie dochodzi do wielu wypadków, własnie kierowca ciężarówki mi ustąpił i pokazywał czy mogę pokonać dalsze pasy bezpiecznie,
są ludzie i ludziska
tarcer123 napisał/a:
Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam życzliwy kierowca R480tki topline
Wyjątki potwierdzają regułę
kierowca tira to jedno ale bęcwał z osobówki umiejętności wyprowadzenia auta z poślizgu też za wiele to nie ma. A śmiali się, jak pod market się jeździło i latało na rękawie po parkingu w zimę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie