📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:07

Piesek22 napisał/a:
A jak nie mam 25 lat?
To wiesz, że fale na Bałtyku też były lepsze

Autor napisał/a:
To wiesz, że fale na Bałtyku też były lepsze
Tak, tak...a za komuny było lepiej bo nic nie było ale wszytko było, A teraz to wszytko jest A nic nie ma jak to mówił śp Arnold Boczek
Piesek22 napisał/a:
Tak, tak...a za komuny było lepiej bo nic nie było ale wszytko było, A teraz to wszytko jest A nic nie ma jak to mówił śp Arnold Boczek
Ja nie odnoszę tego broń Boże do kwestii gospodarczych.
W moim przekonaniu ludzie byli bardziej przyzwoici. Dziś już tacy nie są. Mowa tutaj o prostych kwestiach typu: "dzień dobry", "do widzenia" "czy pomóc" etc... A gdyby to przenieść na płaszczyznę ruchu drogowego, to dziś panuje anarchia i bezmyślność.

Autor napisał/a:
Ja nie odnoszę tego broń Boże do kwestii gospodarczych.
W moim przekonaniu ludzie byli bardziej przyzwoici. Dziś już tacy nie są. I no nawet w prostych kwestiach "dzień dobry", "do widzenia" "czy pomóc" etc... A gdyby to przenieść na płaszczyznę ruchu drogowego, to dziś panuje anarchia i bezmyślność.
Wiem, że nie odnosisz się do kwestii gospodarczych. Wyśmiewam po prostu twoją postawę faworyzowania dawnych czasów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie