No wlasnie, piekny pokaz (nie)kultury na drodze. To tylko w Polsce mozliwe, zaden cywilizowany kraj tego nie zna.
Nawet w Rosji lepiej. Rosjo przyjdz!
Nawet w Rosji lepiej. Rosjo przyjdz!
Gharotief napisał/a:
Rosjo przyjdz!
Gharotief wyjdź!
I nie wracaj

Marze o tym zeby piekna wielka Rosja tutaj przyszla i zrobila porzadek, pierwszy katoli wydam i podkabluje za free.
Przyjemnosc jest bezcenna.
no widzisz a ja marzę o Sadisticu wolnym od trolli, którzy wywołują debilne dyskusje prowokacyjnymi hasłami...
Pytanie do Adminów, czy mogli byście napisać jakiś aneks do tego punktu o nie pisaniu "wyp🤬alaj" do innych użytkowników. Coś tak "nie dotyczy w stosunku do użytkowników: Smutas, JezusChytrus, Gharotief, etc."... Ja wiem, że nie zniechęci to ich do pisania tych p🤬lonych głupot, ale da możliwość ulżenia bólowi dupy kiedy się te wypociny czyta... Ładnie proszę...
Pytanie do Adminów, czy mogli byście napisać jakiś aneks do tego punktu o nie pisaniu "wyp🤬alaj" do innych użytkowników. Coś tak "nie dotyczy w stosunku do użytkowników: Smutas, JezusChytrus, Gharotief, etc."... Ja wiem, że nie zniechęci to ich do pisania tych p🤬lonych głupot, ale da możliwość ulżenia bólowi dupy kiedy się te wypociny czyta... Ładnie proszę...

Jeszcze bardziej poj🤬i są ci kierowcy, którzy bezmyślnie się do takich tirów dołączają.
Gharotief napisał/a:
Marze o tym zeby piekna wielka Rosja tutaj przyszla i zrobila porzadek, pierwszy katoli wydam i podkabluje za free.
uuu Panowie mamy na sadolu kinder-ateiste

bosko. Katoli byś za free sprzedawał? Ale Ty niegrzeczny jesteś ojejku

Ależ Ty jesteś szokujący taki ekscentryczny taki mądry olaboga

Cytat:
To tylko w Polsce mozliwe, zaden cywilizowany kraj tego nie zna.
Sprawdź tablice na filmiku. Nie są polskie (c🤬j ,że w Polsce to się dzieje ale samochody mają zagraniczne blachy)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
no widzisz a ja marzę o Sadisticu wolnym od trolli, którzy wywołują debilne dyskusje prowokacyjnymi hasłami...
to pewnie ten sam koleś, ale o katolach dobrze mówi, bo to zakała Polski

Niektóre akcje jeszcze całkiem spoko - niby ciągła, ale kierowca siedzi wysoko i ma mimo wszystko dobrą widoczność. Ale wyprzedzanie na chama, bo większy to może powinno się skończyć wp🤬lem i zabraniem uprawnień dożywotnio - debile niech jeżdżą najwyżej na rowerach, wtedy nie powinni nikogo zabić.
Miliony kilometrów z prędkością do 90km/h także to jedyna forma adrenaliny dla nich

A ja jestem za tym, zeby w ramach obywatelskiego prawa, kazdy mogl po takiej akcji przy najblizszej okazji wyciagnac takiego sk🤬ysyna z tira i rozsmarowac go na 4 strony swiata. Tak profilaktycznie.