Amsterdam, protesty przeciwko obecnym planom walki z koronawirusem.
Gdyby ktoś narzekał na polską policję to tutaj macie przykład z zachodu.
Na drugim filmiku te pedały w rajtuzach i różowych bucikach to też policja?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
No panie i panowie świat się zmienia na naszych oczach. Kończy się słodkie p🤬lenie a zaczyna się wymuszanie ..... Już nie chodzi o antyszczepionkowcow ale o każdy sprzeciw społeczeństwa wobec decyzji rządzących.
Wolność słowa i prawa wolności po prostu znikają i tyle
parekselans napisał/a:
Nie wiedziałem że to pedały, ale widzę że swój swojego pozna.
parekselans napisał/a:
Ormowcy
C0C0JUMBO napisał/a:
Nie wiedziałem że to pedały, ale widzę że swój swojego pozna.
Już nie pajacuj, kmieciu. Pewnie sam pop🤬lasz ubrany jak baba i dlatego się zesrałeś
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
A gdzie jest unia europejska,gdzie dyskusje w parlamencie odnosnie wolnosci i praworzadnosci.?? Aaaaaaa nie ma bo to francja i tam jest oki nie to co u nas!
To ta super unijna praworzadnośc co lewaki sie nia zachwycaja?
Wszystko dla ich zdrowia.
Co się dziwicie ? Pały dostają tam zachodnioeuropejskie pensje a nie ochłapy tak jak u nas to i łatwiej masonom tam wprowadzić New World Order
Ja sie dziwie tym ludziom. Jakby mnie tak ktos potraktowal pala czy poszczul kundlem to moim zyciowym celem stala by sie zemsta i walka z policjia i rzadem. Codziennie planely by radiowoza, komisariaty, a na takie demonstracje chodzil bym uzbrojony w pale, gaz i butelki z benzyna.
U nas sądy uniewinnia aresztowanych demonstrantów mimo np. ataku na policja lub na mienie. Ostatnio było wideo jak sędzia powiedziała że policja użyła środków nieadekwatnych do sytuacji itp. dyrdymały. W Polsce służbom mundurowym wiąże się ręce przy jednoczesnym ataku medialnym. Mieliśmy przykłady na protestach podobnie jak granicy z Białorusią, Lewactwo to dno.
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
I bardzo dobrze tep z🤬bame antyszczepionkowce
torbap napisał/a:
Ja sie dziwie tym ludziom. Jakby mnie tak ktos potraktowal pala czy poszczul kundlem to moim zyciowym celem stala by sie zemsta i walka z policjia i rzadem. Codziennie planely by radiowoza, komisariaty, a na takie demonstracje chodzil bym uzbrojony w pale, gaz i butelki z benzyna.
Wstawaj, zesrałeś się.
torbap napisał/a:
P🤬lisz takie głupoty, że sam w to niewierzysz.