👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Potem ma taki traume, nauczy się wreszcie montować te tłumiki, znajdzie se robotę w Auto-Tłumiki i będzie się uważał za króla mechaników

gimbusy, gimbusy a to technikum
@jaco127
a tu nie ma co się uczyć!
nie jestem mechanikiem ani nie naprawiałem sam samochodów, ale wiem co to tłumik i wiem jak wygląda rura wydechowa, więc wystarczy pomyśleć!
to nie biologia molekularna, że trzeba się uczyć!
@jaco127
a tu nie ma co się uczyć!
nie jestem mechanikiem ani nie naprawiałem sam samochodów, ale wiem co to tłumik i wiem jak wygląda rura wydechowa, więc wystarczy pomyśleć!
to nie biologia molekularna, że trzeba się uczyć!

ten film to argument przeciw darmowej edukacji, taki matoł siedzi tam 3 lata i gówno się nauczył jednym słowem zmarnował kupę naszej kasy i żadnego pożytku z niego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie