📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:47
widac ze twoje , marka najezdzcy nawet za granica sie bujasz , wstydz sie....
haloteam napisał/a:
Mając do wyboru samochody mamy dumnie jeździć polskimi wynalazkami rodem z PRL?
haloteam napisał/a:
żal dupe ściska ze komuś się powiodło?
Napisz może co się dzieje tam w Hameryce na ulicach, kiedy wyjdzie wojsko?
boskigry napisał/a:
...albo ciasne parkowanie.
Moje zdjecie z dzisiaj, Chicago.
A miałem USA za nowoczesny kraj, pełen nowinek technicznych. A tu zdjęcie kiepskiej jakości zrobione chyba klapkiem od Chińczyka.
disturbed666 napisał/a:
żal dupe ściska ze komuś się powiodło?
hehe to to ze wyjechal do Ameryki bo w Polsce sobie nie poradzil to juz znaczy ze sie mu powiodlo ? Smieszne.
poll85 napisał/a:
hehe to to ze wyjechal do Ameryki bo w Polsce sobie nie poradzil to juz znaczy ze sie mu powiodlo ? Smieszne.
znalazł się bohater z hipoteką i średnią krajową i gardłuje "ja se poradził, a patologia za granico nie"
Wy się nie znacie, toż to są te nowoczesne magnetyczne samochody. Koleje już są to teraz auta powstały.
Juz sie chyba uspokoilo. Ale browara nie mozna kupic w calym downtown, wszystkie sklepy zabite dechami. Wiadomo co to wszystko jest... Gniew biednej czesci spoleczenstwa, w wiekszosci reprezentowanej przez czarnych, po zamknieciu w domach na o wiele za dlugo.
Komentarz kogos kto mowi ze kiepskie zdjecie - sprobuj zrobic takie samo z samochodu - to jest digital zoom.
Komentarz kogos kto mowi ze kiepskie zdjecie - sprobuj zrobic takie samo z samochodu - to jest digital zoom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie