Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
To była samoobrona
~Sunday • 2021-06-29, 13:30
Tak przynajmniej twierdzi Joe Schilling kick-boxer, zawodnik boksu tajskiego, mieszanych sztuk walki oraz pięściarz, tymczasowy mistrz świata WBC Muay Thai w wadze półciężkiej z 2011 oraz zwycięzca turnieju kickbokserskiego GLORY Middleweight World Championship Tournament z 2013.
Nagranie z minionego weekendu.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lookas84 2021-06-29, 13:36 12
Całkiem dobrze się samo obronił. A ten w koszuli niesamowicie okrutnie go zaatakował zwyrol jeden. Jak to mawiał Koleś Git "Masz szczęście że mi się nie chciało bić, bo byś wyglądał tak jak ja"
Zgłoś
Zakapturzony_Nalesnik 2021-06-29, 13:40 101
Tak wiele osiągnać a w głowie sieczka, widać jak na dłoni ile to było warte. Pół tytuł - pół człowiek.
Zgłoś
CheeseBeluga 2021-06-29, 14:02 45
Najlepsze jest to co napisał na swoim instagramie o tym zdarzeniu "Samoobrona w tym kraju nie jest już widocznie tym co była. Nie martwcie się, mam wideo. Kocham was, dziękuję za to, że się o mnie martwicie i wspieracie mnie przy okazji zdarzenia zagrażającego mojemu życiu. Pozdrawiam „The Yard Muay Thai” za przygotowanie mnie na takie sytuacje. Je*ać rasistów."
Zgłoś
nebelwerfer 2021-06-29, 14:10
samoobrona szybsza niż atak facet muke chciał mu zrobić i sam sobie zrobił muke haha ciekawa sytuacja. Co na to sedziowie? ja daje 10 na 10.
Zgłoś
zdun 2021-06-29, 14:17 5
nieraz najlepszą obroną jest atak, ale nie w tym przypadku
Zgłoś
Driver19cm 2021-06-29, 14:24 39
Cytat:

Co na to sedziowie?

No raczej nie będzie miał łatwo

Jako zawodowiec, jako osoba, która ćwiczy i trenuje sztuki walki, jego ręka jest w świetle prawa traktowana jako "biała broń"

A to zonacza, że jeśli kogoś uderzy, to jego ręka jest w świetle prawa karnego, przedłużeniem niebezpiecznego narzędzia

Wyrok pewnie z górnej półki

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
silwerbalk 2021-06-29, 14:28 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lobo24 2021-06-29, 14:32 65
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2021-06-29, 14:37 6
Frajerski c🤬l, nic więcej
Starą pewnie ostro tresuje na kwadracie ale widać to za mało dla niego.
Zgłoś
mazga50 2021-06-29, 14:46 34
Zgłoś
TorkilKoval 2021-06-29, 16:01
Driver19cm napisał/a:

No raczej nie będzie miał łatwo
Jako zawodowiec, jako osoba, która ćwiczy i trenuje sztuki walki, jego ręka jest w świetle prawa traktowana jako "biała broń"
A to zonacza, że jeśli kogoś uderzy, to jego ręka jest w świetle prawa karnego, przedłużeniem niebezpiecznego narzędzia
Wyrok pewnie z górnej półki

Skąd takie informacje?
Zgłoś
Res0r 2021-06-29, 16:13 2
Zgłoś
Cryo 2021-06-29, 16:32 9

Takie coś widnieje u tego zwierzęcia
Zgłoś
konto usunięte 2021-06-29, 17:28 11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem