Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To była samoobrona
~Sunday • 2021-06-29, 13:30
Tak przynajmniej twierdzi Joe Schilling kick-boxer, zawodnik boksu tajskiego, mieszanych sztuk walki oraz pięściarz, tymczasowy mistrz świata WBC Muay Thai w wadze półciężkiej z 2011 oraz zwycięzca turnieju kickbokserskiego GLORY Middleweight World Championship Tournament z 2013.
Nagranie z minionego weekendu.

Zgłoś
Lookas84 2021-06-29, 13:36 12
Całkiem dobrze się samo obronił. A ten w koszuli niesamowicie okrutnie go zaatakował zwyrol jeden. Jak to mawiał Koleś Git "Masz szczęście że mi się nie chciało bić, bo byś wyglądał tak jak ja"

podpis użytkownika

Skoro w winnicy jest wino to dlaczego w piwnicy nie ma PIWA?!
Zgłoś
Zakapturzony_Nalesnik 2021-06-29, 13:40 101
Tak wiele osiągnać a w głowie sieczka, widać jak na dłoni ile to było warte. Pół tytuł - pół człowiek.
Zgłoś
CheeseBeluga 2021-06-29, 14:02 45
Najlepsze jest to co napisał na swoim instagramie o tym zdarzeniu "Samoobrona w tym kraju nie jest już widocznie tym co była. Nie martwcie się, mam wideo. Kocham was, dziękuję za to, że się o mnie martwicie i wspieracie mnie przy okazji zdarzenia zagrażającego mojemu życiu. Pozdrawiam „The Yard Muay Thai” za przygotowanie mnie na takie sytuacje. Je*ać rasistów."
Zgłoś
nebelwerfer 2021-06-29, 14:10
samoobrona szybsza niż atak facet muke chciał mu zrobić i sam sobie zrobił muke haha ciekawa sytuacja. Co na to sedziowie? ja daje 10 na 10.
Zgłoś
zdun 2021-06-29, 14:17 5
nieraz najlepszą obroną jest atak, ale nie w tym przypadku
Zgłoś
Driver19cm 2021-06-29, 14:24 39
Cytat:

Co na to sedziowie?

No raczej nie będzie miał łatwo

Jako zawodowiec, jako osoba, która ćwiczy i trenuje sztuki walki, jego ręka jest w świetle prawa traktowana jako "biała broń"

A to zonacza, że jeśli kogoś uderzy, to jego ręka jest w świetle prawa karnego, przedłużeniem niebezpiecznego narzędzia

Wyrok pewnie z górnej półki

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
silwerbalk 2021-06-29, 14:28 5
Samoobrona.....naj🤬y typ chyba siłą umysłu go zaatakował więc ten się bronił fizycznie
Zgłoś
Lobo24 2021-06-29, 14:32 65
Widać, że nabuzowany pojeb. Poznałem kilku takich. Psychopaci którzy nie powinni ćwiczyć. Wszystko muszą tłumaczyć na swoją modłę. Mają swój świat. Jeden żonę nap🤬l, dom regularnie demoluje. Pół miasta potrafi gonić człowieka bo ośmielił się zwrócić mu uwagę.
Mimo to ma powiedzenie - " nie rozumiem ludzi którzy którzy zachowują się agresywnie zamiast pójść na trening".

Nie mniej jednak dalej nie znamy przyczyny. Co powiedział, zrobił kurdupel.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2021-06-29, 14:37 6
Frajerski c🤬l, nic więcej
Starą pewnie ostro tresuje na kwadracie ale widać to za mało dla niego.
Zgłoś
mazga50 2021-06-29, 14:46 34
Samoobrona? Że niby obronił swoje wyj🤬e w kosmos ego?

Gość go pozwie o kilkadziesiąt milionów i...wygra. Tym razem w Sądzie.
Zgłoś
TorkilKoval 2021-06-29, 16:01
Driver19cm napisał/a:

No raczej nie będzie miał łatwo
Jako zawodowiec, jako osoba, która ćwiczy i trenuje sztuki walki, jego ręka jest w świetle prawa traktowana jako "biała broń"
A to zonacza, że jeśli kogoś uderzy, to jego ręka jest w świetle prawa karnego, przedłużeniem niebezpiecznego narzędzia
Wyrok pewnie z górnej półki

Skąd takie informacje?
Zgłoś
Res0r 2021-06-29, 16:13 2
mazga50 napisał/a:

Samoobrona? Że niby obronił swoje wyj🤬e w kosmos ego?
Gość go pozwie o kilkadziesiąt milionów i...wygra. Tym razem w Sądzie.

Oby nie miliardów...
Zgłoś
Cryo 2021-06-29, 16:32 9

Takie coś widnieje u tego zwierzęcia
Zgłoś
Konto usunięte 2021-06-29, 17:28 11
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:

Tak wiele osiągnać a w głowie sieczka, widać jak na dłoni ile to było warte. Pół tytuł - pół człowiek.

chyba cie poj🤬o, koleś się buja jak jakiś p🤬lony rezus, ten chciał przejść to go grzecznie odsunał, a ten dupę pruć zaczyna, to mu wyj🤬, to chyba logiczne jest, nie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie