👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zagiel1111 napisał/a:
CHCl3A teraz żeby por🤬ać to trzeba się postarać
![]()

kolegę chyba ręka boli to niech idzie mieszkać do lasu i bierze przykład zc🤬ków

A dlaczego jaskiniowcy ciągali baby za włosy? Bo ciągnięte za nogi nabierały ziemi

@Up Pewnie wtedy pracował w stolarni gdzie strugał maczugi a po godzinach jezdził na mamutach.
niby fajne niby moze i prawda...tyle ze z tego co kojarze z ksiazek to kobiety wcale postura sie od facetow nie roznily wiec...nie wiem czym tu sie podniecac...

A teraz idziesz na dyskoteke i nawet w łeb nie musisz walić, ani wlec do jaskini. No ale co kto lubi
Chyba, że jesteś rudy. Choć dobrze naj🤬y szmul nawet tego nie zauważy
Chyba, że jesteś rudy. Choć dobrze naj🤬y szmul nawet tego nie zauważy
Zawsze można zapłacić +/- 200 zł i mieć ładną, zgrabną i wydepilowaną, a nie włochatego małpiszona... najlepsza era ever pfffff, jasne

Tylko jak potem ciągniesz ogłoszoną do jaskini, to ciągnij za włosy a nie za nogi. Bo jak za nogi, to jej się c🤬a ziemią pozapycha...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie