👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ci ludzie mają z tymi lewymi pasami?
Za 500 km będę skręcać w lewo, lepiej już zacznę się lewym wlec.
Za 200 m mam zjechać w prawo, mam jeszcze czas lewym wyprzedzić kilka pojazdów.
Za 500 km będę skręcać w lewo, lepiej już zacznę się lewym wlec.
Za 200 m mam zjechać w prawo, mam jeszcze czas lewym wyprzedzić kilka pojazdów.
Sprawca chyba jednak skręcił. Koziołkuje pojazd jadący prawidłowo swoim pasem.
Jeśli ktoś chce zjechać z autostrady/ekspresówki to lepiej żeby odpowiednio wcześniej zajął prawy pas bo w ostatniej chwili to może nie znaleźć miejsca ponieważ przy zjazdach ruch może się zagęszczać, żeby wiedzieć kiedy zająć taki prawy pas i niestety jechać wolniej za tirami, to wystarczy patrzeć na tablice które mówią za ile jest zjazd, 1000 m to już taki ostatni dzwonek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie