Wygląda jak jakąś chińska z kartonu
bo to z temu...
bo to z temu...
Dokładnie. Ichniejsze naczepy nie mają też belek bocznych oraz tylnych które utrudniają dostanie się rowerzysty (akurat tego nie szkoda) bądź przy uderzeniu osobówki wciagniecua pod naczepę
Być może do załadunku/rozładunku sztaplarką trzeba je przesunąć.
Jeżeli nie, to naczepa ma swoją wytrzymałość, która dla operatora-debila sztaplarki nic nie mówi.
To mogą być przesuwne osie.
Być może do załadunku/rozładunku sztaplarką trzeba je przesunąć.
Jeżeli nie, to naczepa ma swoją wytrzymałość, która dla operatora-debila sztaplarki nic nie mówi.
dlatego w europie takimi ciężkimi wózkami nie wjeżdża się na naczepę, od tego są lekkie samojezdne pleciaki elektryczne

dlatego w europie takimi ciężkimi wózkami nie wjeżdża się na naczepę, od tego są lekkie samojezdne pleciaki elektryczne
Zależy na kogo trafisz.
Widziałem specjalistów co na busa elektrykiem 2,5 tony z tonowa paleą wjeżdżali

Zależy na kogo trafisz.
Widziałem specjalistów co na busa elektrykiem 2,5 tony z tonowa paleą wjeżdżali
zacznijmy od tego, że trzeba być specjalistą, żeby busa po 2.5t paletę wysłać. no, ale głupich nie sieją...
zacznijmy od tego, że trzeba być specjalistą, żeby busa po 2.5t paletę wysłać. no, ale głupich nie sieją...
To chyba kolego jeszcze mało widziałeś

Gówno Wiesz. Do naczep normalnie się wjeżdża wózkami czołowymi. Sam w ten sposób za małolata ładowałem tzw. lufy.
To chyba kolego jeszcze mało widziałeś
wdziałem wystarczająco dużo w transporcie! to, że ktoś na busa wrzuca 5t wcale nie oznacza, że to jest normalne...
Gówno Wiesz. Do naczep normalnie się wjeżdża wózkami czołowymi. Sam w ten sposób za małolata ładowałem tzw. lufy.
za małolata tzn, kiedy? kiedyś owszem, teraz praktycznie się tego nie robi.
wdziałem wystarczająco dużo w transporcie! to, że ktoś na busa wrzuca 5t wcale nie oznacza, że to jest normalne...
za małolata tzn, kiedy? kiedyś owszem, teraz praktycznie się tego nie robi.
No to prawda, nie jest to normalne ale pokaż mi nieprzeładowane iveco , które na pusto waży 3.300

Podobno nie pyta się kobiety o wiek i iveco czy jest przeładowane.