Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Amatorszczyzna, brak jej wyczucia. Ja za czasów młodzieńczych, potrafiłem w ten sposó tak zakręcić kota, że przez dobre 15 sekund nie potrafił nawet wstać. Fakt, że zdarzyło się parę razy, że się zlał z wrażenia. Oj trzeba po tym było solidnie zmywać podłogę.
Śmieszne ale pewien mędrzec kiedyś rzekł " koty to skyrwysyny matki natury" i ja się z tym zgadzam.
Ale nie do końca. Te małe futrzane kurestwo to nie kot. To małe puchate c🤬jstwo, które nie wiadomo na c🤬j się przydaje. Tylko wp🤬la, śpi i ma resztę wszechświata w dupie.
Osobiście za prawdziwie zajebiste koty uważam pantery i tygryski
Koty to wredne h*je!
Op🤬lisz go za coś albo pogonisz z kanapy to Ci potem buty albo dywanik zleje.
Jeb*ć koty! Psy zwłaszcza wzięte ze schroniska okazują prawdziwą wdzięczność za to co im się daje.
Koty tylko by żarły i spały.