podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ręce, które leczą
On chyba śliną go uleczył... xD
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
ALLELUJA! CHWALMY PANA! CUD NASTAŁ!!!!!
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Metoda na kalekę.
Pewnie nie dość, że żebra, to robi jeszcze lewe zbiórki na protezy.

W Brazylii zapewne skończyłby naprawdę nie tylko bez nóg, ale i złodziejskich rąk, takie odj🤬iby maczetowanie.

U mnie też stoją pod biedronką, nosy fioletowe, opaleni jak arabusy wyglądają bo cały czas tam sterczą, tak na oko góra 40 lat, ale do roboty nie pójdzie.
Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
no i karma do Ciebie wróciła

podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Już chyba 3 raz piszesz tę samą bzdurę. Masz to gdzieś zapisane w notatniku i tylko kopiuj wklej?
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.