Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jebaka80 2022-01-17, 14:21 4
Było sobie życie
Zgłoś
Riikko 2022-01-17, 15:08 17
cz to k🤬a dzien czy noc, obowiazuje pewne zasady na ulicy, to nas od murzynow odroznia. po drugie warunki widac, ze c🤬jowe, sniegu od c🤬ja i to nie trzeba miec nawet prawka, aby wiedziec, ze ni c🤬ja sie nie da wyhamowac na takiej biezni, a zap🤬la po niewiadomo jakiego c🤬ja. tam k🤬a nawet asfaltu nie widac. po trzecie, fotka. co za k🤬a c🤬l, nie kierowca. mam nadzieje, ze dostal(a) najwyzsza kare za to i tez mam nadzieje, ze k🤬a juz nie siadzie za kolkiem...

Zgłoś
freddy.krueger 2022-01-17, 16:58 1
Właśnie dlatego uczulam moich bliskich aby przy przejściu troszkę zwolnili i sprawdzili czy nikt nie idzie ... Z drugiej strony to czy ona przechodzi na przejściu czy przed nim może żeby szła po zebrze by wyhamował więcej pytań niż odpowiedzi

podpis użytkownika

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
rzepek1 2022-01-17, 17:42 4
Właśnie tak bezmyślni są ludzie i to w każdym wieku. Nie biorą pod uwagę, że są słabo widoczni, a do tego na jezdni zalega śnieg.
Zgłoś
Riikko 2022-01-17, 17:44 4
rzepek1 napisał/a:

Właśnie tak bezmyślni są ludzie i to w każdym wieku. Nie biorą pod uwagę, że są słabo widoczni, a do tego na jezdni zalega śnieg.

ty tak na serio?

Zgłoś
Xenon 2022-01-17, 22:52
Przykra sprawa dla Człowiek idącego przez przejście dla pieszych
Zgłoś
Gaiseric 2022-01-18, 19:03
Kacapów nie szkoda...

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś