cz to k🤬a dzien czy noc, obowiazuje pewne zasady na ulicy, to nas od murzynow odroznia. po drugie warunki widac, ze c🤬jowe, sniegu od c🤬ja i to nie trzeba miec nawet prawka, aby wiedziec, ze ni c🤬ja sie nie da wyhamowac na takiej biezni, a zap🤬la po niewiadomo jakiego c🤬ja. tam k🤬a nawet asfaltu nie widac. po trzecie, fotka. co za k🤬a c🤬l, nie kierowca. mam nadzieje, ze dostal(a) najwyzsza kare za to i tez mam nadzieje, ze k🤬a juz nie siadzie za kolkiem...

Właśnie dlatego uczulam moich bliskich aby przy przejściu troszkę zwolnili i sprawdzili czy nikt nie idzie ... Z drugiej strony to czy ona przechodzi na przejściu czy przed nim może żeby szła po zebrze by wyhamował więcej pytań niż odpowiedzi
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Właśnie tak bezmyślni są ludzie i to w każdym wieku. Nie biorą pod uwagę, że są słabo widoczni, a do tego na jezdni zalega śnieg.
rzepek1 napisał/a:
Właśnie tak bezmyślni są ludzie i to w każdym wieku. Nie biorą pod uwagę, że są słabo widoczni, a do tego na jezdni zalega śnieg.
ty tak na serio?