👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karyna na zakupach. Pewnie tamto dziecko za dużo jadło i już pobierało fajki.

500+ ? W Rosji ? Nauczcie sie dzieci w koncu odrozniac cyrylice od innego alfabetu bo wychodzi wasza ignorancja .
Hejcowaty13 napisał/a:
500+ ? W Rosji ? Nauczcie sie dzieci w koncu odrozniac cyrylice od innego alfabetu bo wychodzi wasza ignorancja .
nick widzę nieprzypadkowy?

O co chodzi w tym nagraniu? Oglądam na tel i mało widzę albo jestem ślepy

bakus1233 napisał/a:
O co chodzi w tym nagraniu? Oglądam na tel i mało widzę albo jestem ślepy
Pomyliły dzieci, podobnie ubrane
Uff, prawie małego anty-maseczkowca do domu wzięła.
PS. A stary wszystko widział i tylko grzana. Prawidłowo
PS. A stary wszystko widział i tylko grzana. Prawidłowo

ciekawe jest że te bachory są tak samo ubrane nawet buty... czyżby moda Lidlowa z polski leci do Kacapów ?

zapite kacapskie puste łby własnych dzieci nie potrafią odróżnić
Hejcowaty13 napisał/a:
chyba grażdankę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie