Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Dla znających angielski na poziomie magnetowidu oraz orientujący się nieco w tematyce Star Wars.

W skrócie: reporter pyta się Forda o nadchodzący siódmy epizod Gwiezdnych Wojen. By go zachęcić, z widowni wyłaniają się jego starzy znajomi...

Tak wiem, że ustawione, ale hamerykańska telewizja przynajmniej ma pomysł na przyciągnięcie widza oraz światowej marki gości.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DziQ6666 2013-04-19, 0:36 34
Mistrzowska gra Forda.. Niby zwykły program a i tak zajebiście odtworzył emocje. Tak jak go uczyłem
Zgłoś
Sledziu_w 2013-04-19, 1:23 9
Ech... szkoda, że Ford się tak zestarzał. Mógłby zagrać jeszcze nie jedną rolę w ambitnym kinie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 1:24 22
To jest k*rwa show, a nie jakiś kuba powiatowski
Zgłoś
mikEWrona 2013-04-19, 3:05 1
jaki kraj tacy światowi goscie
Co do Hansa zajebisty gościu!
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 3:38
Ford mi pasuje na papieża
Zgłoś
DarkBolo 2013-04-19, 10:08
Ford to zajebisty gość. Szkoda, że czas go tak posunął
Zgłoś
Uechtacz 2013-04-19, 10:27
@up: dokładnie. W pierwszej chwili myślałem że to Jon Voight.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 10:29 1
fakt szkoda, że czas leci i Ford się starzeje. Tyle wspaniałych filmów z nim powstało. On już za życia jest legendą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 11:44
Jakie drewno
Zgłoś
thoruus 2013-04-19, 18:35
Jak ktoś umie to znajdzie: Conan O'Brien show i Harrison Ford - odcinek z 2010.11.16; POLECAM Jak dla mnie to Mr. Ford albo upalony albo miał mega fazę. Szacunek, zaraz obok Clinta.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem