Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Dodatkowo Pani Poślica jest z PiSu i występuje w Pis-owskiej telewizji mówiąc takie straszne rzeczy na wizji

Poprzedni mój odcinek na temat tego co światu uszykowali globaliści pod pretekstem walki z wyolbrzymioną zarazą znajduje się tutaj: sadol.pl/totalitaryzm-i-wspolczesne-niewolnictwo-ciag-dalszy-vt551804.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dark-Side 2022-01-27, 1:10 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-01-27, 9:05 4
Ja wszystko rozumiem doskonale od dawna. Powiem ci tyle przyjemnie się słucha kłamstw gdy się zna prawdę. Ale propagandowe media głównego ścieku to dla wielu ludzi autorytet i wyrocznia. Nie twierdzę przy tym że internet jest wolny od fałszywych informacji. Ale z pewnością nie jest jednostronnie ukierunkowany na jedną tylko słuszną narrację. A jak się okazało całkowicie błędną. Żal mi ludzi którzy swą wiedzę o otaczającym świecie czerpią jedynie z Telewizji.
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-01-27, 11:17
OpenStreetMaps napisał/a:

Ja wszystko rozumiem doskonale od dawna. Powiem ci tyle przyjemnie się słucha kłamstw gdy się zna prawdę. Ale propagandowe media głównego ścieku to dla wielu ludzi autorytet i wyrocznia. Nie twierdzę przy tym że internet jest wolny od fałszywych informacji. Ale z pewnością nie jest jednostronnie ukierunkowany na jedną tylko słuszną narrację. A jak się okazało całkowicie błędną. Żal mi ludzi którzy swą wiedzę o otaczającym świecie czerpią jedynie z Telewizji.

Ale większość czerpie z tv,czy info,czy TVN.
Zgłoś
maniek669 2022-01-27, 12:26 3
Brawo, w końcu normalny człowiek. Jak się z🤬by chcecie "szczepić" na grypę, uczestnicząć w eksperymencie, wasza kur*a sprawa. A od normalnych ludzi wara, lewackie zje*by.
Zgłoś
Dark-Side 2022-01-27, 13:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-01-27, 15:04 1
Tam na końcu postu podałem link do poprzedniej części. W tej poprzedniej jest link do jeszcze wcześniejszej . W sumie około 5 albo 6 moich wpisów na temat tego chorego teatrzyku jaki odstawiają. Kluczem do zrozumienia wszystkiego dlaczego we wrogich sobie stacjach telewizyjnych narracja jest taka sama. Jest film Monopoly który tam umieściłem. W dzisiejszych czasach informacja jest bronią. Dlatego niech żyje zbiorowa świadomość i pogarda dla BlackRocka i Vanguarda a ten Vanguard cholerny jest jakiś Rockefellerny.
Zgłoś
Dark-Side 2022-01-27, 16:10 4
andrzejrobert75 napisał/a:

Ale większość czerpie z tv,czy info,czy TVN.

Jak już ktoś chce oglądać tylko TV to najlepiej kilka stacji, jednak zawsze będę powtarzał że trzeba jeszcze czytać a na końcu przede wszystkim myśleć.

Mój kolega ogląda tylko TVN 24 a czyta Newsweek i Wyborczą. Tak ma sprany mózg że pewnych tematów nie poruszamy z szacunku do siebie...
Zgłoś
PoProstuNIKT 2022-01-31, 19:45
BlackRock, Vanguard, FMR, State Street Corp.

te 4 firmy RZĄDZĄ wszystkim. Są największymi udziałowcami takich marek jak:
Apple, Twitter, Google, Facebook, Discovery (w tym TVN), Pfizer, Moderna i wiele innych, a także posiadają akcje większościowe w firmach które... posiadają inne duże firmy oraz również posiadają wzajemnie swoje akcje. Wszystko kręci się wokół grupy superbogaczy, Klausa Schwaba, WEF, WHO. Te 4 firmy rządzą większością mediów w USA. ponad 80% bogactwa świata należy do nich.
polityka.pl/tygodnikpolityka/rynek/1708352,1,korporacje-silniejsze-od-...
tekst sprzed 4 lat ponad. Warty przeczytania.
Zgłoś
dadar123 2022-02-02, 21:05
Zgłoś
Prawodawca 2022-02-05, 14:44
O jakich ona lekach na Covid mówi?
Zgłoś
picolo 2022-02-09, 17:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem