📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@sundaygrill
opon sportowych pewnie na oczy nie widziałeś........
opon sportowych pewnie na oczy nie widziałeś........

Albo mi się zdaje albo kierowcą jest Luca di Montezemolo (prezydent Ferrari)- człowiek, który powinien znać każdy centymetr wszystkich Ferrari. Jeżeli tak, popełnił niewybaczalną gafę.

co za kretyni, przecież ta nawierzchnia jest zrobiona specjalnie żeby zatrzymać pojazdy wypadające z toru

Czego ten kretyn się spodziewał ? Po coś jest ten piasek na zakrętach.

Sangfroid napisał/a:
Nie samochód zły tylko kierowca do dupy
Podwozie tez bylo zle
Oczywiście popchać samochodu, którym sie jechało to nie łaska, bo jeszcze by im sie sweterki zabrudziły

To nie piach tylko żwir który ma za zadanie wyhamować auto. Debil po prostu wjechał w pułapkę żwirową. Ten samochód ma wystarczającą moc, żeby się na asfalcie pobawić. Kasa to nie wszystko.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie