Nap🤬lony Panasewicz na koncercie Lato z radiem 2014
niebede mowil , zmeczony chlopak byl
to nie zmęczenie, oczy ma jak 5zł - koka.
Bardziej bym się zdziwił, gdyby był trzeźwy.
Dwa razy widziałem ich koncert i więcej nie zmarnuje na to czasu. Raz był tak nawalony że nawet w czasie koncertu nie odpuszczał chlaniał. W pewnym momencie albo mu się gdzieś zasnęło albo już miał dość bo przez 15 minut był sam instrumental, a przed samym zniknięciem to już nie było śpiewanie a bełkot. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym" On już się na to spóźnił :/
DMT
2014-07-22, 16:54
Jaki naj🤬y, wali mu koksem z oczu na kilometr.
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Kiedyś na koncercie dla dzieci zorganizowanym na Dzień Dziecka, jego kolega z zespołu - Borysewicz - pokazał k🤬sa. Także takie zachowanie w wykonaniu "Lady Pank" wcale mnie nie szokuje.
h................o
2014-07-22, 21:18
J🤬y żłopuś
P................7
2014-07-22, 21:19
@UP......nastukany jak petarda i dochlany do kompletu dziwne, że tym razem nie pokazał pindola i nie zaczął szczać na podjaraną publikę. Niedługo będzie za darmo udawał, że jest na koncercie.
B................r
2014-07-22, 21:20
Panasewicz fajny gość. Każdemu zdarza się przesadzić z koksem albo z chlaniem. Legenda może więcej.
za naj🤬ego panasa zawsze piwko
a................4
2014-07-22, 21:24
Nic nowego, Lady Pank miało swoje akcje.
On już się nie nadaje do śpiewania, nieważne czy naj🤬y. Głos ma zryty, dźwięków nie wyciąga, męczy się. Powinni przestroić gitary o ton albo półton niżej, to by mu się łatwiej śpiewało. Ale chyba od tego chlania przestali myśleć.
Znacie gamonie hasło sex drugs & rock n roll,to idealny przykład,5 świń w przyczepie,torba kokolino i wiadro wódki
Zdziadziały ramol i pierdoła, bez głosu i z gównianymi kawałkami.
Nie, nie mam 16 lat lecz 35 i w 80-tych słuchałem ze starszym bratem zarówno Perfectu jak i Lady Panku. Nigdy do pięt nie dorastali tym pierwszym. Teraz to już "czysta żenua".