📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy "duże" teropody (te, które żyły za czasów młodości Kopacz) też były takie agresywne... jeśli tak, to kreda była niezłą rzeźnią

Nie chroni stawu tylko młodych, które są w pobliżu. Instynktownie atakują wtedy drapieżnika.
Wielce rozrywkowe (dla debili) jak żywe stworzenie broni potomstwa...
pierdylion83 napisał/a:
My Polacy już dobrze wiemy, że z kaczkami nie ma żartów
A co, szybciej do chleba dopływają niż ty?

krasnal_hałabała napisał/a:
Zwłaszcza do cudzych pieniędzy.
krasnal_hałabała napisał/a:
Podrywasz mnie na oklepany tekst o cyganach?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie