Pozniej pojdzie siedziec i sie posra w majtki. A jak wyjdzie to wielki gitowiec co wszystkich zna i w ogole kozak porysowany jak pisanka
MielonyKotletSchabowy napisał/a:
Pozniej pojdzie siedziec i sie posra w majtki. A jak wyjdzie to wielki gitowiec co wszystkich zna i w ogole kozak porysowany jak pisanka
Nie doczeka. Za tydzień w piach na froncie.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Ty, pacz, ale ten sklep jest modnie urządzony! Dziś Wschód jest trendsetterem. U nas moda na "vintage", na lata 90 dopiero się rozkręca. A tam - już jest.
Polska jak zwykle - papugą narodów.
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
kolosasz napisał/a:
Ty, pacz, ale ten sklep jest modnie urządzony! Dziś Wschód jest trendsetterem. U nas moda na "vintage", na lata 90 dopiero się rozkręca. A tam - już jest.
W sumie to nie ma się z czego śmiać. Jestem co tydzień przejazdem na takiej wiosce i chodzę tam do sklepu. Pani liczy na kalkulatorze, nalepki z cenami na każdym produkcie, kwoki z okolicy przychodzą na plotki. Gościu przed mną brał na zeszyt. Nostalgicznie. I trzeba umieć poprosić co się chce. Dla mnie piwniczka to dreszcz emocji.

ja p🤬le za Bugiem napad robią k🤬a gorzej jak cz🤬chy
kacapy do gazu!!!