Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-01-21, 8:45 4
Akrobata! Ależ musiał być spragniony... 😏
Zgłoś
MielonyKotletSchabowy 2025-01-21, 9:02 2
Pozniej pojdzie siedziec i sie posra w majtki. A jak wyjdzie to wielki gitowiec co wszystkich zna i w ogole kozak porysowany jak pisanka
Zgłoś
dwakilo 2025-01-21, 9:11 7
MielonyKotletSchabowy napisał/a:

Pozniej pojdzie siedziec i sie posra w majtki. A jak wyjdzie to wielki gitowiec co wszystkich zna i w ogole kozak porysowany jak pisanka

Nie doczeka. Za tydzień w piach na froncie.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
pawelns1 2025-01-21, 9:40 2
chyba mu wóda weszła
Zgłoś
BdBrother 2025-01-21, 9:52 1
Ciekawe czy do przyjazdu policji takie akrobacje nap🤬lał
Zgłoś
kolosasz 2025-01-21, 10:03 3
Ty, pacz, ale ten sklep jest modnie urządzony! Dziś Wschód jest trendsetterem. U nas moda na "vintage", na lata 90 dopiero się rozkręca. A tam - już jest.
Polska jak zwykle - papugą narodów.

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Janko 2025-01-21, 11:08
Wania nie wiedział że jak się jest naj🤬y to się nie robi napadów
Zgłoś
arcan86 2025-01-21, 12:04 2
kolosasz napisał/a:

Ty, pacz, ale ten sklep jest modnie urządzony! Dziś Wschód jest trendsetterem. U nas moda na "vintage", na lata 90 dopiero się rozkręca. A tam - już jest.
Polska jak zwykle - papugą narodów.

W sumie to nie ma się z czego śmiać. Jestem co tydzień przejazdem na takiej wiosce i chodzę tam do sklepu. Pani liczy na kalkulatorze, nalepki z cenami na każdym produkcie, kwoki z okolicy przychodzą na plotki. Gościu przed mną brał na zeszyt. Nostalgicznie. I trzeba umieć poprosić co się chce. Dla mnie piwniczka to dreszcz emocji.
Zgłoś
romek134 2025-01-21, 23:17 1
specjalna operacja sklepowa
Zgłoś
Atlasss 2025-01-22, 4:58 2
Ale się k🤬a uśmiałem z tego c🤬ja
Zgłoś
C................i 2025-01-23, 23:52
ja p🤬le za Bugiem napad robią k🤬a gorzej jak cz🤬chy kacapy do gazu!!!
Zgłoś