Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:52
seeed71 2025-05-08, 13:48 1
Jak by mieli więcej rozumu, to by szybko położyli druga kłodę za pojazdem. Wtedy by nie uciekł
Zgłoś
Majki321 2025-05-08, 14:25
szarmx napisał/a:

Miałem podobnie jak jechałem ciężarówka do portu w Calais. W środku nocy nagle na dwupasmowej drodze ekspresowej nie wiadomo skąd pojawiły się w poprzek drzewa, ploty, śmietniki, gałęzie. Oczywiście hamowanie z 85km/h do zera i zewsząd pojawiło się około 20-30 biednych mieszkańców pobliskiej dżungli. Co prawda raczej nie mieli broni ale to Nic przyjemngo

@szarmx: I co było dalej ???
Zgłoś
JoSeed 2025-05-08, 16:31 1
seeed71 napisał/a:

Jak by mieli więcej rozumu, to by szybko położyli druga kłodę za pojazdem. Wtedy by nie uciekł

Oni rozumu nie mają wcale, to nie mogą mieć więcej...
Zgłoś
tomnbb 2025-05-08, 18:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-08, 20:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xavier_2000o1q 2025-05-08, 20:52 1
Nie polowali na mamuty ale na dinozaury (Ewa Kopacz pamięta jak to było). Mamuty załatwiali zrolowaną gazetą...
Zgłoś
Ingwor55 2025-05-08, 20:59 2
@birddog102: Na kamerce jest lokalizacja - Bangladesz, jedna z głównych dróg prowadzących do stolicy Shaka od południa. Szok
Zgłoś
Qubec 2025-05-08, 21:11
Zgłoś
szarmx 2025-05-08, 21:27 1
Majki321 napisał/a:

@: I co było dalej ???

To były czasy dżungli w Calais, cuda się tam działy. Co kilka kilometrów był rozstawiony patrol żandarmerii.
Po dojechaniu do blokady automatycznie zaryglowalem drzwi, wcisnąłem awaryjki, wrzuciłem wsteczny i trzymając rękę na klaksonie zacząłem cofać (tak, do tylu ) w kierunku busa z żandarmeria. Jak tylko znalazłem się w zasiegu ich wzroku ruszyli mi z pomocą. Rozgonili czarne bydlo gazem, zebrali przeszkody z drogi, zapytali czy wszystko ok i pozwolili jechać dalej. Nogi mialem jak z waty
Zgłoś
Dadas77 2025-05-08, 23:02
Służby powinny strzelać do takich śmieci bez zastanowienia.
Zgłoś
Rangraf 2025-05-09, 0:11
Gdzie to - tam nie jadę, chyba że na wstecznym.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-09, 8:42
Zgłoś
Qubec 2025-05-09, 10:57
Zgłoś
Karol_Toporzyk 2025-05-10, 12:25
Zgłoś
konto usunięte 2025-05-10, 16:32
Strzelać od razu - bez ostrzeżenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem