📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:52

Jak by mieli więcej rozumu, to by szybko położyli druga kłodę za pojazdem. Wtedy by nie uciekł
szarmx napisał/a:
Miałem podobnie jak jechałem ciężarówka do portu w Calais. W środku nocy nagle na dwupasmowej drodze ekspresowej nie wiadomo skąd pojawiły się w poprzek drzewa, ploty, śmietniki, gałęzie. Oczywiście hamowanie z 85km/h do zera i zewsząd pojawiło się około 20-30 biednych mieszkańców pobliskiej dżungli. Co prawda raczej nie mieli broni ale to Nic przyjemngo
@szarmx: I co było dalej ???
seeed71 napisał/a:
Jak by mieli więcej rozumu, to by szybko położyli druga kłodę za pojazdem. Wtedy by nie uciekł
Oni rozumu nie mają wcale, to nie mogą mieć więcej...
Nie polowali na mamuty ale na dinozaury (Ewa Kopacz pamięta jak to było). Mamuty załatwiali zrolowaną gazetą...
@birddog102: Na kamerce jest lokalizacja - Bangladesz, jedna z głównych dróg prowadzących do stolicy Shaka od południa. Szok
Majki321 napisał/a:
@: I co było dalej ???
To były czasy dżungli w Calais, cuda się tam działy. Co kilka kilometrów był rozstawiony patrol żandarmerii.
Po dojechaniu do blokady automatycznie zaryglowalem drzwi, wcisnąłem awaryjki, wrzuciłem wsteczny i trzymając rękę na klaksonie zacząłem cofać (tak, do tylu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie