Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
psyhepl 2025-05-08, 7:33 48
Wyglądają jak niedorozwinięte przymierające głodem Rumcajsy
Zgłoś
edek_kotek 2025-05-08, 8:17 73
Sprytnie, technika podobna do tej którą ludzie pierwotni wykorzystywali do polowania na mamuty.
Zgłoś
szarmx 2025-05-08, 8:25 25
Miałem podobnie jak jechałem ciężarówka do portu w Calais. W środku nocy nagle na dwupasmowej drodze ekspresowej nie wiadomo skąd pojawiły się w poprzek drzewa, ploty, śmietniki, gałęzie. Oczywiście hamowanie z 85km/h do zera i zewsząd pojawiło się około 20-30 biednych mieszkańców pobliskiej dżungli. Co prawda raczej nie mieli broni ale to Nic przyjemngo
Zgłoś
Shandy 2025-05-08, 9:37 14
Za to rzucenie klodą w auto już bym 1 wrzucał i gaz do dechy.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-08, 9:41 41
To w UK, Szwecji, czy we Francji?

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Jaxus 2025-05-08, 10:04 11
K🤬a ale bidoki. Na bosaka pop🤬lają. Otworzył bym szybe i chociaż im kawałek chleba rzucił
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-08, 10:12 29
edek_kotek napisał/a:

Sprytnie, technika podobna do tej którą ludzie pierwotni wykorzystywali do polowania na mamuty.

Kiedyś byłem kibolem,scinalismy drzewo przy drodze która jechał autokar przeciwnej drużyny.
Autobus stawał,kierowcę się wypuszczało a reszta wp🤬l.
Lata 90 były zajebiste pod pewnym względem.
Policji niemal brak,nikt prawie nie miał kamery przy sobie na wyciągnięcie ręki.
Nie było błyskawicznego obiegu informacji
Nawet gdy trasa była zablokowana na pół godziny to zanim policja przybyła my piliśmy piwko po akcji.
Dzisiaj odlejwsz się za smietnikiem i zanim schowasz bydlaka to już w sieci masz zdjęcie.
Zgłoś
T... 2025-05-08, 10:27 1
Banda uposledzonych wprowadza w życię nowoczesną i odkrywcza strategię... Dziwne ze sie nie udało...
Zgłoś
birddog102 2025-05-08, 10:46 2
Wygląda na ruch lewostronny więc to musiało być gdzieś w byłych koloniach Brytyjskich, po muzyczce w radio można wnioskować ze to jakiś muzłumański kraj
Zgłoś
B3b3ch 2025-05-08, 11:09 2
edek_kotek napisał/a:

Hahah.. Świetne porównanie. Zupełnie jak ludzie pierwotni xD
Zgłoś
TurboKaczka 2025-05-08, 11:36 10
szarmx napisał/a:

Miałem podobnie jak jechałem ciężarówka do portu w Calais. W środku nocy nagle na dwupasmowej drodze ekspresowej nie wiadomo skąd pojawiły się w poprzek drzewa, ploty, śmietniki, gałęzie. Oczywiście hamowanie z 85km/h do zera i zewsząd pojawiło się około 20-30 biednych mieszkańców pobliskiej dżungli. Co prawda raczej nie mieli broni ale to Nic przyjemngo

trzeba ich było szczochami z butli zaatakować
Zgłoś
the_undertaker 2025-05-08, 12:09 3
Skoro wszystkie kręgle powyskakiwały już z krzaków i uzbierał je do kupy to mógł ku naszej uciesze choć raz wrzucić jedynkę i wcisnąć gaz do dechy.
Zgłoś
TwojPan 2025-05-08, 12:46 1
szarmx napisał/a:

Dlatego każdy kierowca powinien być wyposażony w miotacz ognia a w wersji premium jakieś działko Gatlinga
Zgłoś
Kutasorożec 2025-05-08, 13:16 22
SokółWędrowny napisał/a:

Kiedyś byłem kibolem,scinalismy drzewo przy drodze która jechał autokar przeciwnej drużyny.
Autobus stawał,kierowcę się wypuszczało a reszta wp🤬l.
Lata 90 były zajebiste pod pewnym względem.
Policji niemal brak,nikt prawie nie miał kamery przy sobie na wyciągnięcie ręki.
Nie było błyskawicznego obiegu informacji
Nawet gdy trasa była zablokowana na pół godziny to zanim policja przybyła my piliśmy piwko po akcji.
Dzisiaj odlejwsz się za smietnikiem i zanim schowasz bydlaka to już w sieci masz zdjęcie.

Kibolski śmieć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie