Driverze Kochany... może przerzuć się na ładniejsze dziewczyny?
Chyba jesteś tu nowy. Wszyscy wiedzą że on woli chłopców.
Jooo. Nie staje mi tak często, jak za młodu. Co z tym można zrobić? Jakieś porady lekarskie ?
Wyobraź sobie, jak to było za młodu. Może pójdzie.
Za młodu r🤬ało się co wlezie, nawet wstyd czasem przyznać, jakie ogrzyce się zaliczało
Wiec ta twoja porada, to tak chyba nie działa..... 😉
Hormony w wieku 20 lat buzują, aby rozsiać potomstwo po całym świecie. R🤬asz co popadnie, bo obronisz i wychowasz młode. Jesteś silny i masz dużo czasu przed sobą.
W wieku 40 lat hormony uspokajają popęd, abyś czasem nie spłodził potomka, bo jesteś stary, słaby i zaraz umrzesz, a młode wraz z Tobą.
Przyroda jest mądra.
Ale my jesteśmy mądrzejsi: polowanie zastąpił sport, walkę o ogień praca, a naturę oszukujemy za pomocą młodej koleżanki na boku... Witamy w kryzysie wieku średniego

akjj z , ajjj z mojej by wyrwał to już by nie wstał bohater 😈 po legalnym tuningu z 11J jest 16scie 😈🥰😇😊„Przecież to gazówka jest”

Za młodu r🤬ało się co wlezie, nawet wstyd czasem przyznać, jakie ogrzyce się zaliczało
Jak planujesz r🤬anie, to nie chlaj, bo się samice mogą pomylić, a Ty wytrzeźwiejesz i będziesz miał traumę.
No i jaką energie z takiego gówna wyciągniesz ?
Oj strzelałem z wiatrówek krótkich i to nie raz więc wiem że potrafi się odbijać od butelek Czasem ładnie wejdzie czasem się odbije
Jakbym miał dużo kasy do wywalania na gowna to z 500 jouli...np kulki z b&w m50 mogłyby nie odbijać sie od butelek

Z krótkiej wiatrówki ? Akurat to nie jest głupi pomysł to gówno ledwo rozpędza kulkę do 120m/s
Przy okazji ta zabawka za każdym strzałem traci moc więc ona nie ma za c🤬j tego limitu 16J tylko zdecydowanie mniej, te kulki potrafią się odbijać od butelki po piwie. A jak tym dostaniesz no trochę popiecze i tyle.
Tak samo te gówniane zabawki na kule gumowe do "obrony" jak ktoś chodził kiedyś na paintball-a to gwarantuje że takie samo wrażenie jak oberwiesz.
Ale te z🤬by co to reklamują pokazują jak zajebiście przebija karton-gips
Lepiej se gaz kupić.
16 J wygeneruje wiekszą prędkość niż 120m/s. Te pistoleciki maja max 1J do 3J. A z 16J i sruciny 4.2 nie chcialbys oberwac z takiej odległosci. Tak samo jak z kulki paintballowej z metra.
Z krótkiej wiatrówki ? Akurat to nie jest głupi pomysł to gówno ledwo rozpędza kulkę do 120m/s
Przy okazji ta zabawka za każdym strzałem traci moc więc ona nie ma za c🤬j tego limitu 16J tylko zdecydowanie mniej, te kulki potrafią się odbijać od butelki po piwie. A jak tym dostaniesz no trochę popiecze i tyle.
Tak samo te gówniane zabawki na kule gumowe do "obrony" jak ktoś chodził kiedyś na paintball-a to gwarantuje że takie samo wrażenie jak oberwiesz.
Ale te z🤬by co to reklamują pokazują jak zajebiście przebija karton-gips
Lepiej se gaz kupić.
Masz też kule typu sabot one fajnie wchodzą pod skórę
'Kto r🤬a brzydkie, r🤬a dużo' - Paulo Coehlo
Mało reklam masz w necie tabletek 🤣🤣🤣
Jooo. Nie staje mi tak często, jak za młodu. Co z tym można zrobić? Jakieś porady lekarskie ?
Driverze Kochany... może przerzuć się na ładniejsze dziewczyny?
może ogólnie na dziewczyny niech się przerzuci
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęmoże ogólnie na dziewczyny niech się przerzuci
Najpierw dupne ciebie, później się przerzuce
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?